Resor till och från korttidsboende

Region Västmanland ansvarar för resor till och från korttidsboende i Sala och Västerås kommuner.

Skaffa tillstånd hos din kommun

För att beställa resor till och från korttidsboende i stället för hemadressen måste du först söka tillstånd hos din kommun. Kontakta dem för mer information.

Beställa resor

När du fått tillstånd från din kommun kan du beställa resor genom oss. Detta gör du genom att fylla i en särskild blankett.

Blankett för ansökan om resor till och från korttidsboende (pdf, öppnas i nytt fönster)

För snabbast möjliga behandling, fyll i din blankett digitalt och mejla den till planering.ktf@regionvastmanland.se.

Din beställning måste vara hos oss senast klockan 14 vardagen innan dagen som du ska resa. Ange "Korttidsboende" i ämnesraden när du skickar in din blankett.

Kollektivtrafikförvaltningen

Tel:
Epost:

Hjälpte informationen på den här sidan dig?