Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Stort konferensrum med människor som sitter vid runda bord och en föreläsare syns på scenen
| Utveckling och tillväxt

Drivkraft och samarbete i Mälardalen i fokus på Mälartinget

I Stockholm 4-5 maj samlas 300 besultsfattare och tjänstepersoner från de kommuner, regioner och landsting som är medlemmar i Mälardalsrådet för att delta i det årliga Mälartinget.

Tinget belyser framtidsutmaningar och diskuterar hur vi gemensamt kan vidareutveckla en stark region som är attraktiv att leva och arbeta i. Årets tema är Drivkraft & Samarbete med fokus på hur Stockholm-Mälarregionen påverkas av förändringar i omvärlden. Dessutom firar arrangören Mälardalsrådet 25 år.

I år står frågan om hur den politiska utvecklingen i Sverige och världen påverkar Stockholm-Mälarregionen i fokus på Mälartinget. På konferensen kommer också regionens ansvar i en föränderlig värld att diskuteras.

Deltar gör fler än 300 beslutsfattare och tjänstemän från de kommuner, landsting och regioner som är medlemmar i Mälardalsrådet. Några av talarna är Katarina Areskoug Mascarenhas, chef för EU-kommissionen i Sverige, Andreas Hatzigeorgiou, chefekonom på Stockholms Handelskammare och Mälardalsrådets generalsekreterare Maria Nimvik Stern.

Hela programmet för Mälartinget finns hos Mälardalsrådet

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor