Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Teknikkonsult inom IT-arbetsplats

Refnr: 20180630


Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

Till enheten IT-arbetsplats söker vi nu en Teknikkonsult till klientgruppen.

 

Arbetsbeskrivning
Du kommer att arbeta i Klientgruppen inom enheten IT-arbetsplats där arbetet är mycket varierande, du kommer arbeta med att felsöka och lösa ärenden av ibland komplex karaktär kopplade till våra IT-arbetsplatser. Du kommer även att arbeta med installation och leverans, felsökningsåtgärder av datorer och skrivare samt övrig kringutrustning på plats hos användarna. Vi registrerar/hanterar alla ärenden och åtgärder enligt rutiner/processer baserade på ITIL.

Arbetet innefattar även

- Medverkan i större och/eller komplexa uppdrag/projekt.                            
- Löpande underhåll, system- och applikationskonfiguration samt problemanalyser.
- Följa metodik och fastställda processer och rutiner. 

  

Om arbetsplatsen

Centrum för digitalisering är en av Regionens centrumbildningar för Regionsgemensamma funktioner. Centrum för digitalisering har i uppdrag att leverera tjänster inom IT inkluderat förvaltning av vård- och verksamhetssystem för Regionens olika verksamheter. Inom Centrum för digitalisering arbetar vi med etablerade processer och metoder, t.ex. ITIL och PM3.

IT-arbetsplats är en av enheterna inom Centrum för digitalisering som har i uppdrag att utifrån verksamhetens behov tillhandahålla användarvänliga och moderna IT-tjänster, IT-stöd och produkter inom området IT-arbetsplats. I uppdraget ingår även att utveckla en effektiv leverans av IT och för detta svara för leverans, drift och support, utveckling och förvaltning samt kontinuerlig livscykelhantering av våra användarnära IT-tjänster. Inom enheten IT-arbetsplats arbetar 20 personer. 

 

Kvalifikationer

Vi söker dig med adekvat högskole-/universitetsutbildning inom IT området, alternativt att du på annat sätt förvärvat motsvarande kunskaper, som arbetsgivaren bedömer är likvärdiga, med minst två års arbetslivserfarenhet som IT-tekniker. Du har stor erfarenhet av standardiserade större klientmiljöer baserade på Microsoft Windows OS (Windows 7 och 10), hårdvara, kringutrustning samt nätverk. Det är meriterande med erfarenhet och kunskaper inom nät- och serveradministration t.ex. Microsoft server 2012 och senare, samt VMware. Vi ser gärna att du har erfarenhet från att arbeta i projekt/uppdrag och liknande arbetsformer.

Du bör även ha erfarenhet från supportarbete och ha dokumenterad kunskap inom IT-området. Du bör t.ex. ha kompetens inom och erfarenhet av Windows 7 och 10, samt förväntas ha goda kunskaper i installations- och felsökningsarbete generellt inom IT-området. 

Det är viktigt att du är ansvarstagande, strukturerad och har ett stort eget driv. Du motiveras av att vara effektiv och brinner för att vara serviceinriktad och bemöta våra slutanvändare på ett professionellt sätt. Du ska tycka om att hjälpa slutanvändare och har ett pedagogiskt förhållningssätt. Du har en utpräglad simultanförmåga, som återspeglar sig i ditt dagliga arbete. Vi fäster stor vikt vid din sociala kompetens, din samarbetsförmåga och din förmåga att arbeta självständigt så väl som i team. Du bör vara initiativrik och noggrann samt periodvis kunna arbeta under hög arbetsbelastning. Du skall också kunna uttrycka dig väl i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid dessa personliga egenskaper när vi väljer nya medarbetare.   

För tjänsten krävs körkortsbehörighet B. 

 

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid. Start sker enligt överenskommelse.   

Välkommen med din ansökan senast 31 augusti 2018.

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju.

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.  

Kontaktpersoner

Paresh Dodia
Enhetschef
021-17 44 55

Thomas Lund
Facklig representant Vision
021-17 61 79

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor