Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Tandläkare till Folktandvården Västmanland AB, Kungsör

Refnr: 20180542

Vi söker nu en tandläkare till vårt team!

Är du den tandläkare och vill arbeta i ett arbetslag som värderar arbetsglädjen högt och som arbetar för patientens bästa? Om du tycker detta verkar intressant så tveka inte att söka till oss!

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Arbetsuppgifter

Du kan på ett kreativt och analytiskt sätt lösa problem och ställa diagnoser. Dina arbetsuppgifter som allmäntandläkare hos oss blir klinisk verksamhet med tandvård för barn, ungdomar, vuxna och äldre.


Om arbetsplatsen

Inom Folktandvården Västmanland AB arbetar vi med respekt, engagemang, glädje och ansvar för att ge våra patienter den bästa tandvården till rimliga priser.

Vi har en trivsam mindre klinik med 4 behandlingsrum.

Vi är idag 1 tandläkare, 2 tandhygienister och 4 tandsköterskor.

Vi är ett kunskapsföretag som kontinuerligt satsar på att utveckla och utbilda oss.


Kvalifikationer

Vi söker dig som har svensk tandläkarexamen, gärna med några års erfarenhet från barn- och vuxentandvård. Är du nyutexaminerad kan vi erbjuda dig en bra handledning.

Du sätter patienten i fokus, är ekonomiskt medveten och är intresserad av att tillsammans med oss driva och utveckla verksamheten framåt. Du kan på ett kreativt och analytiskt sätt lösa problem och ställa diagnoser. Eftersom du i arbetet kommer att kommunicera med patienter, närstående, kollegor och i vissa fall myndigheter är det viktigt att du har goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift.

Du har en hög social kompetens, är flexibel, serviceinriktad, prestigelös och har nära till skratt. God samarbetsförmåga och ett intresse för utveckling både för klinikens och egen del är egenskaper som värderas högt. Du ska arbeta med god odontologisk kvalitet och vi ser gärna att du har en vilja att lära nytt och också dela med dig av dina kunskaper till kliniken.

Om du känner dig träffad är du välkommen med din ansökan till oss. Vi ser till personlig lämplighet mer än till erfarenhet.


Anställningsvillkor

Tillsvidare, heltid, med tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 1 augusti 2018.

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju.

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. 

Kontaktpersoner

Ruaa Al-Ghabban
Klinikchef
021-481 83 34
ruaa.al-ghabban@regionvastmanland.se

Tord Björkman
Tjänstetandläkarna
021-17 66 00
tord.bjorkman@regionvastmanland.se

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor