Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

ST-läkare till Vuxenpsykiatrin Västmanland

Refnr: 20180553

 

Du som ser en framtid i Västerås som bas med natursköna omgivningar och nära till allt. Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Arbetsuppgifter

ST i psykiatri är en utbildningstjänst. Målet som specialist i psykiatri, nås genom klinisk tjänstgöring, varvat med kurser och andra teoretiska moment. Vuxenpsykiatrin i Västmanland arbetar aktivt med att ständigt förbättra specialisttjänstgöringen och verksamheten får goda resurser. Vi vill att våra framtida specialister ska vara kompetenta och ser därför positivt på kurser och utbildningar under specialisttjänstgöringen. ST-läkargruppen får utrymme och är delaktiga i frågor som rör organisationen. Vi arbetar för att attrahera kunniga och drivna ST-läkare som vill bygga sin framtid i Västmanland. Självklart ingår klinisk handledning vid respektive placering och en huvudhandledare som du har under hela ST- utbildningen. Som ST- läkare ingår det i arbetsuppgifterna att handleda AT- läkare, vikarierande underläkare och läkarkandidater, vanligtvis en mycket rolig uppgift. 

Du får även möjlighet till fördjupning inom områden där du har särskilt intresse. Vi ser positivt på forskning och hos oss finns Centrum för Klinisk Forskning som har kopplingar till Uppsala Universitet. Läs mer här http://www.forskning.se/author/centrum-for-klinisk-forskning-vasteras/

Till er hjälp har vi har en studierektor anställd på 50 %.

  

Om arbetsplatsen

Vuxenpsykiatri Västmanland befinner sig i en spännande utvecklingsprocess och fr.o.m den 1 februari 2017 är verksamheten uppdelad i tre sektioner:

  • Sektion Länsgemensamma resurser (slutenvård och psykiatrisk akutmottagning)
  • Sektion Öppenvård (samtliga vuxenpsykiatriska mottagningar i länet)
  • Sektion Beroendevård (Beroendemottagning, slutenvård för Beroendevård)

En tillnyktringsenhet är under planering och kommer organisatoriskt att vara placerad i sektion Beroendevård. Vägledande för uppdelning har varit att åstadkomma en väl fungerande vårdkedja, med ett gott samarbete mellan akutvård, slutenvård och öppenvård.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad läkare. Personlig lämplighet, god samarbetsförmåga med kollegor och medarbetare och ett positivt förhållningsätt till ett ständigt lärande är något vi värderar högt. För att trivas hos oss brinner du självklart för att hjälpa människor, mötet och samtalet i fokus i vården och vi ser det som en självklarhet att du känner dig trygg i patientkontakten.

Tidigare arbete inom psykiatri samt kunskaper i journalsystemet Cosmic är meriterande.

 

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, provanställning 6 månader tillämpas, heltid. Tillträde efter överenskommelse.

Lön enligt överenskommelse. Vi har konkurrensmässiga löner och här kan du kombinera karriär och familjeliv!

 

Välkommen med din ansökan senast 7 september 2018.

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt!
Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju.

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Utdrag från polisens belastningsregister kommer att begäras vid en eventuell anställning

Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se, för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

 

Kontaktpersoner

Kjell Finnerman
Chefsöverläkare och ST-chef/Underläkarchef
021-481 88 99
kjell.l.finnerman@regionvastmanland.se

Helena Granath
Samordnare Läkarbemanning/Rekrytering
021-17 33 65
helena.granath@regionvastmanland.se

Karin Carlsson
Läkarförbundet
021-17 00 00
karin.carlsson@regionvastmanland.se

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor