Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Sjuksköterskor till Kirurgklinikens avdelning 7

Refnr: 20180245

Vi söker nya kollegor till vår härliga arbetsgrupp. Hos oss erbjuds du ett varierande, spännande, roligt och betydelsefullt arbete där du gör skillnad och skapar trygghet för patienten. 

På kirurgen arbetar vi aktivt med vår värdegrund, och våra hälsoinspiratörer bidrar till ett gott arbetsklimat och god gemenskap. Hos oss är även möjligheterna till kompetensutveckling goda och det finns även möjlighet till betald specialistutbildning om du skulle önska det.

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Om arbetsplatsen

Vi på avdelning 7 är en akutvårdsavdelning med inriktning akut buk och trauma. Vi har även elektiva patienter med inriktning bråck, bröst och plastik. 

Vi är en klinik med öppet klimat och god gemenskap. Kirurgi är en bred och spännande specialitet vilket gör att du som sjuksköterska ständigt kommer att utvecklas i din profession. Vi arbetar strukturerat med standardiserade vårdprogram och utför avancerade medicintekniska moment. Vi arbetar även hela tiden för att förbättra vår verksamhet och du är givetvis en stor del i detta.

För att du ska trivas och må bra i ditt arbete erbjuder vi sänkt veckoarbetstid. För varje nattpass du arbetar får du fyra timmars arbetstidsförkortning. Arbetstidsmodellen är ny, men vi märker redan att det skapar mer flexibilitet och möjliggör för återhämtning, vilket är viktigt för oss.

Vi satsar mycket på utbildning och som ny hos oss erbjuds du hela 12 veckors introduktion, med möjlighet till att hospitera och se verksamhetsnära ingrepp och undersökningar.

 

Arbetsuppgifter

På avdelning 7 har du stor variation i dina arbetsuppgifter eftersom du jobbar med både elektiv- och akutsjukvård.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat omfatta omvårdnadsansvar, läkemedelshantering, pre- och postoperativ vård och ansvar för patienter med akuta sjukdomstillstånd.

Du arbetar utifrån ett helhetsperspektiv i ett multiprofessionellt team där ni tillsammans sätter patienten i fokus och där patientens delaktighet är en given del.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Om du har erfarenhet av arbete i akutvård är det en fördel. Du får gärna ha vana av att arbeta i journalsystemet Cosmic, men det är inget krav.

Som person ser vi att du är lugn och stabil och ser till varje patient och gör den delaktig i vården. Samarbete är viktigt för oss, så vi söker efter dig som lyssnar, kommunicerar och kan hantera situationer som uppstår på ett konstruktivt sätt.

Vi ser fram emot din ansökan! 

 

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid 100 % Tillträde efter överenskommelse. 

 

Välkommen med din ansökan senast 8 september 2018!

 

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se, för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.  

Kontaktpersoner

Gustaf Andersson
Enhetschef avdelning 7
021-17 65 68
gustaf.andersson@regionvastmanland.se

Lena Carlsson
Vårdförbundet
lena.c.carlsson@regionvastmanland.se

Elena Kolesnikova
Vårdförbundet
elena.kolesnikova@regionvastmanland.se

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor