Sjuksköterska/Distriktssköterska, vikariat, till Skultuna vårdcentral

Refnr: 20180632

Vår medarbetare ska vara ledig och vi söker dig som vill bli vår nya medarbetare!

Arbetsuppgifter på filialmottagningen i Skultuna kommer att vara sedvanliga distriktssköterskeuppgifter med inriktning mot barnhälsovård. Du kommer att arbeta såväl självständigt som i team med övriga personalkategorier på vårdcentralen. Förbättringsarbete ingår som en viktig del i det dagliga arbetet.

Oxbacken-Skultuna vårdcentral hör till resultatområde Primärvård som finns inom förvaltningen för primärvård, psykiatri och habiliteringsverksamhet. Till verksamheten finns en filialmottagning i Skultuna. Region Västmanlands egna vårdcentraler och verksamheter finns på flera orter i länet. Vi erbjuder primärvård med hög tillgänglighet och kvalitet. Vi satsar på utveckling av digitala verktyg för att öka tillgängligheten för våra medborgare och för att effektivisera arbetet på våra arbetsplatser. Vi anser att alla ska få vård av samma goda kvalitet och vi arbetar med gemensamma mål för att förbättra för våra patienter.

Vi erbjuder arbete vid en liten vårdcentral som är centralt belägen i Skultuna. I direkt anslutning till vårdcentralen finns parkeringsplatser och busstation.

Oxbacken-Skultuna vårdcentral erbjuder dig

Vi söker dig som är legitimerad barnsjuksköterska eller distriktssköterska med BVC-vana. Du behärskar svenska språket i såväl tal som skrift och ytterligare språkkunskaper ser vi som en tillgång. Du har grundläggande datakunskaper och gärna kunskap av journalsystemet Cosmic då vi arbetar i det systemet.

Du som söker har en personlig mognad med strukturerat arbetssätt. Du är självgående och kommer gärna med förslag på hur vi kan förbättra och utveckla vårt arbete på vårdcentralen. Du arbetar bra tillsammans med andra människor, du lyssnar och kommunicerar med tydlighet.

Vikariat 180901-191231, heltid, arbetstid dagtid måndag - fredag. Tillträde 180901.

Välkommen med din ansökan senast 22 augusti 2018.

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju.

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se för att få information om Västerås.

Heike Nykvist
Verksamhetschef