Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Sjuksköterska/Distriktssköterska, vikariat, till Skultuna vårdcentral

Refnr: 20180632

 

Vår medarbetare ska vara ledig och vi söker dig som vill bli vår nya medarbetare!

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter på filialmottagningen i Skultuna kommer att vara sedvanliga distriktssköterskeuppgifter med inriktning mot barnhälsovård. Du kommer att arbeta såväl självständigt som i team med övriga personalkategorier på vårdcentralen. Förbättringsarbete ingår som en viktig del i det dagliga arbetet.

 

Om arbetsplatsen

Oxbacken-Skultuna vårdcentral hör till resultatområde Primärvård som finns inom förvaltningen för primärvård, psykiatri och habiliteringsverksamhet. Till verksamheten finns en filialmottagning i Skultuna. Region Västmanlands egna vårdcentraler och verksamheter finns på flera orter i länet. Vi erbjuder primärvård med hög tillgänglighet och kvalitet. Vi satsar på utveckling av digitala verktyg för att öka tillgängligheten för våra medborgare och för att effektivisera arbetet på våra arbetsplatser. Vi anser att alla ska få vård av samma goda kvalitet och vi arbetar med gemensamma mål för att förbättra för våra patienter.

Vi erbjuder arbete vid en liten vårdcentral som är centralt belägen i Skultuna. I direkt anslutning till vårdcentralen finns parkeringsplatser och busstation.

Oxbacken-Skultuna vårdcentral erbjuder dig

 

 

Kvalifikationer 

Vi söker dig som är legitimerad barnsjuksköterska eller distriktssköterska med BVC-vana. Du behärskar svenska språket i såväl tal som skrift och ytterligare språkkunskaper ser vi som en tillgång. Du har grundläggande datakunskaper och gärna kunskap av journalsystemet Cosmic då vi arbetar i det systemet.

Du som söker har en personlig mognad med strukturerat arbetssätt. Du är självgående och kommer gärna med förslag på hur vi kan förbättra och utveckla vårt arbete på vårdcentralen. Du arbetar bra tillsammans med andra människor, du lyssnar och kommunicerar med tydlighet.

 

Anställningsvillkor

Vikariat 180901-191231, heltid, arbetstid dagtid måndag - fredag. Tillträde 180901.

 

Välkommen med din ansökan senast 22 augusti 2018. 

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju.

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se för att få information om Västerås. 

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

 

Kontaktpersoner

Heike Nykvist
Verksamhetschef
021-17 36 35

Anna Karlsson
Enhetschef
021-17 60 69

Harriet Lindqvist
Vårdförbundet
021-10 41 62

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor