Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Sjuksköterska till Vuxenpsykiatrisk mottagning 3

Refnr: 20180602

Vill du ha ett utvecklande och varierande arbete på en välfungerande mottagning som präglas av öppenhet, samarbete och respekt för varandras kompetens? Då är det kanske dig vi söker. Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Arbetsuppgifter

Arbetet som sjuksköterska inom vuxenpsykiatrin är både spännande, stimulerande och omväxlande. I uppgifterna ingår stödjande och vårdande samtal med människor i svåra situationer. Du bistår i medicinuppföljningar, genomför provtagningar och administrerar medicin. Vidare ingår telefonrådgivning, genomförande av hälsokontroller och vårdplanering. Du samarbetar med dina kollegor, deltar på behandlingskonferenser och samverkar med externa verksamheter. Mottagningen är involverad i verksamhetsutveckling både på lokal och regionsövergripande nivå och det finns goda möjligheter att engagera dig i dessa processer. Det kommer även att finnas möjlighet för dig att deltaga i forskningsverksamhet.

 

Om arbetsplatsen

Vuxenpsykiatri Västmanland uppdelad i tre sektioner:

  • Sektion Länsgemensamma resurser (slutenvård och psykiatrisk akutmottagning)
  • Sektion Öppenvård (samtliga vuxenpsykiatriska mottagningar i länet)
  • Sektion Beroendevård (beroendemottagning, slutenvård för beroendevård)

 

Vuxenpsykiatrisk mottagning 3 i Västerås vänder sig till patienter med psykisk ohälsa som kräver specialistvård bosatta i Västerås, Surahammar och Hallstahammars kommuner. Vi tar emot patienter utifrån deras födelsedatum, dag 21-31.

Här arbetar läkare, kuratorer, psykologer, arbetsterapeut, sjukgymnast samt administrativ personal, totalt 27 stycken engagerade och kunniga medarbetare. Vi arbetar i två team och strävar efter att ge våra patienter ett snabbt och gott omhändertagande med hög kvalité och professionellt bemötande. Hos oss kan vi erbjuda en bra arbetsmiljö.


Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska, gärna med specialistutbildning i psykiatri samt erfarenhet av vård av patienter med psykisk ohälsa och neuropsykiatriska funktionsnedsättningar.

Vi söker dig som tar ansvar för dina arbetsuppgifter och kan planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Din sociala kompetens och samarbetsförmåga är viktig då du ska kunna arbeta bra med andra människor och relatera till dem på ett lyhört sätt. Även stresstålighet är en egenskap som är viktig i arbetet då du ska kunna vara lugn och stabil i pressade situationer och fokusera på rätt saker. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, 100 %. Tillträde enligt överenskommelse.

 

Välkommen med din ansökan senast 5 augusti.

Intervjuer planeras att äga rum vecka 33.

 

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju. Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov. Utdrag från polisens belastningsregister kommer att begäras vid en eventuell anställning Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se, för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Kontaktpersoner

Filip Da Cunha Meneses
Enhetschef
021-17 34 29
filip.da.cunha.meneses@regionvastmanland.se

Harriet Lindqvist
Vårdförbundet
021-10 41 62

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor