Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Sjuksköterska till Operationskliniken, Uppvakningsavdelningen

Refnr: 20180541

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

Ansök senast 30 september.

 

Operationskliniken erbjuder möjlighet till utveckling och variation

  • interna och externa utbildningar och simuleringsövningar
  • utbildningsdagar riktade mot professionen
  • ett gediget introduktionsprogram med rotation och kompetensutveckling
  • teamen präglas av arbetsglädje och gott samarbete, och alla yrkeskategoriers erfarenheteroch kompetenser spelar en viktig roll i arbetet
  • vi utgår från ett helhetsperspektiv med patienten i fokus
  • vi sätter alltid patientens säkerhet främst

 

Om arbetsplatsen

Uppvakningsavdelningen på Västmanlands sjukhus Västerås består av 3 avdelningar med totalt 31 vårdplatser. Här vårdas de flesta patienter efter operation samt patienter före och efter vissa undersökningar och behandlingar. En del av operationerna utförs dagkirurgiskt.

 

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska på uppvakningen ska du efter ordination eller delegering självständigt bedöma, planera, förbereda samt utföra övervakning, omvårdnad och medicinsk behandling av patienterna.

 

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande med specialistutbildning inom anestesi/intensivvård. Tidigare erfarenhet från akut kirurgisk, ortopedisk, medicinsk eller uppvakningsvård är ett krav.

Du ska lätt kunna anpassa dig till förändrade omständigheter och kunna ändra synsätt. Du ser möjligheter i förändring. Du är lugn och stabil i stressituationer och kan fokusera på rätt saker.

Du arbetar bra med andra människor och lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. I möten och i grupp visar du engagemang och lyssnar på andra och kan även få andra att lyssna på vad du har att säga.

Du är lugn och uppmärksam och har intresset, viljan och förmågan att hjälpa andra och hittar lösningar. Du gör korrekta avvägningar och prioriteringar och visar omdöme under tidspress.

 

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning heltid. Tillträde efter överenskommelse.

 

Välkommen med din ansökan senast 30 september 2018

 

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju. Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov. Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Kontaktpersoner

Eva Strömberg Jönsson
Enhetschef
021-17 36 53
eva.stromberg-jonsson@regionvastmanland.se

Per Ljunggren
Rekryteringskonsult
021-17 44 25
per.ljunggren@regionvastmanland.se

Nina Limbäck
Arbetsledare
021-17 38 58

Åsa Bergdahl
Fackl repr, Vårdförb
021-17 38 58

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor