Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Sjuksköterska till Hudkliniken, Västerås

Refnr: 20180574

 

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Arbetsuppgifter

Arbete på kliniken sker dagtid måndag-fredag med placering i första hand på hudmottagningen. Venereologmottagningen kan på sikt bli aktuellt. 

I arbetsuppgifterna ingår sedvanligt provtagnings- och mottagningsarbete. Läkarmottagningar och egen sjuksköterskemottagning där samtal, provtagning och administrering av läkemedel ingår.

Telefonrådgivning, patientinformation samt utvecklings- och kvalitetsarbeten är också en del av arbetet. Även andra arbetsuppgifter kan förekomma och arbetets karaktär förändras.

 

Arbetsplatsen

Hudkliniken ansvarar för den dermatologiska och venereologiska vården vid Västmanland sjukhus med hela länet som upptagningsområde.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska med flera års erfarenhet i yrket. Vidare har du goda kunskaper i data och dokumentation i Cosmic. Mottagningsvana och Dermatologi- och Venerologutbildning (15p) är meriterande liksom tidigare erfarenhet av arbete på hudklinik. Övriga språkkunskaper än svenska språket ser vi som meriterande.

Som person är du självständig och strukturerad i ditt arbetssätt och kan ta egna initiativ. Du är lugn, stabil och kontrollerad i stressituationer eller pressade situationer. Du har en god samarbetsförmåga och är tillmötesgående i ditt bemötande. 

 

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning inom Region Västmanland med placering på hudmottagningen under ca 1 år, därefter kan placering på annan enhet inom Västerås sjukhus bli aktuellt.

Arbetstid på Hudkliniken är dagtid måndag - fredag.

Sysselsättningsgrad 100 %.

Tillträde oktober-november eller efter överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 19 augusti 2018.


Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt!

Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju.

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se, för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 6 500 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Kontaktpersoner

Karin Berglund-Klinton
Enhetschef
021-17 34 10

Linda Ekstrand Backman
Vårdförbundet
021- 17 58 84

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor