Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Sjuksköterska till barn och ungdomspsykiatrins öppenvård i Fagersta

Refnr: 20180590

 

Vill du arbeta med det viktigaste vi har, våra barn och ungdomar. Öppenvårdsmottagningen i Fagersta söker nu en sjuksköterska som vill arbeta för att förbättra barns psykiska ohälsa, ge kunskap kring funktionsnedsättningar och vara delaktig i en kvaliativ vård med barnet i fokus.

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 


Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska hos oss får du arbeta med det viktigaste som finns, våra barn och ungdomar. Verksamheten riktar sig till barn och ungdomar i åldrarna 0-18år och deras familjer.

Du företräder det vårdvetenskapliga perspektivet på mottagningen och är spindeln i nätet mellan patienterna, anhöriga, skola och myndigheter, samt övriga professioner på mottagningen.

Fokus i ditt arbete kommer att ligga på medicinuppföljningar, samtal och rådgivning men även andra arbetsuppgifter kan förekomma och arbetets karaktär kan förändras.

Vi erbjuder dig mentorskap, handledning och kompetensutveckling utifrån verksamhetens behov och vi arbetar med individuella kompetens - och utvecklingsplaner för dig som anställd.

 

Om arbetsplatsen

Barn- och ungdomspsykiatri Västmanland finns inom förvaltningen för primärvård, psykiatri och habiliteringsverksamhet. Det är en specialistresurs för barn och ungdomar 0 – 18 år samt deras familjer.

Det finns öppenvårdsmottagningar i Västerås, Köping, Fagersta och Sala. Vi har länsgemensamma resurser såsom ätstörningsenheten, akutmottagning samt slutenvårdsavdelning.

Öppenvårdsmottagningen i Fagersta är specialistteam bestående av olika professioner och där vi är måna om att ha ett gott och nära samarbete.

Det är även viktigt för oss att ha koppling till forskning för att främja ökad kvalitet och utvecklingsmöjligheter till att på sikt kanske kunna forska. Därför satsar vi på att ha ett bra samarbete med centrum för kliniks forskning som bedriver patientnära forskning och erbjuder forskningsutbildning.

Barn- och ungdomspsykiatrin i Fagersta är belägen på Bergslagssjukhuset, gångavstånd från tågstation och busshållplats i nära anslutning till sjukhuset.

 

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska gärna med specialistutbildning inom psykiatri. Du har ett stort intresse och engagemang för barn och ungdomar, deras utveckling och villkor.

Meriterande är erfarenhet av barnpsykiatriskt/psykiatriskt behandlingsarbete, medicinkunskaper, samt erfarenhet av att arbeta i Cosmic.

Du är van att ta eget ansvar för ditt arbete och på ett strukturerat och självständigt sätt planerar och prioriterar du dina arbetsuppgifter.

Då arbetet innebär många kontaktytor behöver du ha god samarbetsförmåga, vara flexibel och lyhörd, samt ha intresse och vilja att hjälpa andra.

 

Anställningsvillkor

Tillsvidare, heltid, dagtid.

Arbetsvillkoren kan diskuteras.

Tillträde enligt överenskommelse.

 

Välkommen med din ansökan senast den 12 augusti 2018!

 

 

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju. Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov. Utdrag från polisens belastningsregister kommer att begäras innan en eventuell anställning. Vi säger nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Kontaktpersoner

Miriam Müller
enhetschef
0223-47076

Harriet Lindqvist
Vårdförbundet
021-10 41 62

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor