Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Sjuksköterska till Avancerad hemsjukvård, Sala

Refnr: 20180621

Är du trygg i din roll och van att arbeta självständigt? Vill du arbeta med personlig sjukvård i det lilla formatet och skapa värde för patienter som vårdas i sitt hem? Då är det kanske dig vi söker.


Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska i teamet för avancerad hemsjukvård, AH-teamet, kommer du till stor del att arbeta i patientens egna hem. Vissa uppdrag utförs på medicinmottagningen samt i kommunala boenden. Du kommer att arbeta med omvårdnadsstatus, riskbedömningar och förslag på åtgärder. Utifrån dina bedömningar ska du bland annat kunna ge läkemedel från generella direktiv. Utöver det sätter du dropp, ger blod, tar blodprover och hanterar smärtpumpar m.m. på läkares ordination. En viktig del av ditt jobb är att finnas som samtalsstöd för patienter och närstående.


Om arbetsplatsen

Medicinkliniken vid Västmanlands sjukhus Sala bedriver närsjukvård i det lilla formatet genom att tillgodose invånarnas behov av basal internmedicinsk specialistvård, avancerad hemsjukvård samt kvalificerade rehabiliteringsinsatser. Viss endoskopiverksamhet bedrivs också.

Enheten för avancerad hemsjukvård, AH-team, ger omfattande vård i hemmet eller särskilt boende till patienter med cancersjukdom och/eller annan svår sjukdom. Vi arbetar med personlig sjukvård i det lilla formatet och strävar efter att alltid ge en vård av god kvalitet, med helhetssyn på hälsotillståndet.


Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad sjuksköterska. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom palliativ vård på avdelning eller i hemmet. Meriterande om du har någon form av utbildning i palliativ vård eller cancervård. Eftersom du i stor utsträckning arbetar självständigt så är erfarenhet av ensamarbete också meriterande. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i svenska språket. Körkort är ett krav eftersom du kommer köra bil i tjänsten.
 
Som person är du trygg, stabil och har självinsikt och en förmåga att förhålla dig på ett sätt som är anpassat till den situation du befinner dig i. Dina värderingar är väl grundade och tydliga. I och med att arbetet till stora delar utförs självständigt så är det av vikt att du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Vi ser att du har god samarbetsförmåga, att du är kommunikativ och har förmågan att bemöta patienter, närstående och kollegor på ett respektfullt och positivt sätt


Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, 80-100%. Tillträde enligt överenskommelse.

Beredskap ingår i tjänsten.


Välkommen med din ansökan senast 16 september 2018

 

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju. Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Kontaktpersoner

Mie Bäckman
Enhetschef
0224-582 70

Harriet Lindqvist
Vårdförbundet
021-10 41 62

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor