Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Sjuksköterska natt till vårdavdelning 30, Urologkliniken

Refnr: 20180752

Vill du vara den av en liten klinik med stora utvecklingsmöjligheter? Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

Region Västmanland erbjuder en av Sveriges bästa förmåner för sjuksköterskor som arbetar natt. Vi erbjuder en sänkt veckoarbetstid för ett hälsosamt och hållbart arbete. Du som arbetar blandat natt- och dag får 4 timmars arbetstidsförkortning för varje nattpass som du arbetar. Du som arbetar ständig natt får ett heltidsmått på 32 timmar per vecka vid anställning på heltid.

 

Om arbetsplatsen

På avdelningen är vi uppdelade i tre team, två inom urologi och ett inom öron-, näsa-, hals- och käkkirurgiområdet. Som sjuksköterska hos oss får du bred kompetens då du roterar inom samtliga team. Ditt team består av receptionist, undersköterskor, sjuksköterskor, sektionsledare och enhetschef. Vår enhetschef tycker att det är viktigt att vara närvarande och jobbar därför gärna kliniskt tillsammans med oss. Hos oss jobbar vi enligt filosofin "frihet under ansvar" med en coachande chef.

 Det här erbjuder vi dig:

  • Individuellt anpassad introduktion med regelbunden uppföljning
  • Att vara en del av en utvecklingsorienterad familjär klinik
  • Möjlighet till specialisering inom olika områden, till exempel urologiutbildning


Arbetsuppgifter

På vårdavdelning 30 har du stor variation i dina arbetsuppgifter eftersom du jobbar med både elektiv- och akutsjukvård. I dina arbetsuppgifter ingår förutom omvårdnad bland annat läkemedelshantering, förbereda våra patienter inför operation, vårda efter operation och ta emot, vårda och ansvara för patienter med akuta sjukdomstillstånd. Eftersom vi jobbar med både planerad och akut sjukvård får du en givande blandning av både kortare och längre kontakter med patienter.

Vi på urologkliniken är en liten familjär klinik med stora utvecklingsmöjligheter. Vi månar om att varje medarbetare trivs och växer i sin profession, därför tycker vi att det är viktigt med utbildning. Vi erbjuder möjlighet till specialisering inom olika områden, till exempel urologiutbildning. 

På avdelningen har vi daglig spegling. V i arbetar efter arbetsmetoden Gröna korset, ett sätt att identifiera risker för vårdskador men också ett stöd för oss sjuksköterskor. Vi strävar mot ett öppet klimat där alla våra medarbetare ska våga dela med sig.

För att du som ny ska känna dig välkommen och trygg får du en individuellt anpassad introduktion med handledare och regelbundna uppföljningar tillsammans med vår enhetschef och sektionsledare. Du välkomnas till en härlig arbetsgrupp med högt i tak som jobbar nära och stöttar varandra.


Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska både nyexaminerad och med erfarenhet. Det är meriterande om du genomgått kurs i urologisk omvårdnad eller har vidareutbildning inom andra områden. 

Du är en trygg, stabil och ödmjuk person som ser till varje patient och gör den delaktig i vården. Eftersom vi jobbar i akut verksamhet anpassar du dig lätt till nya situationer. Vi jobbar nära i team och du har därför lätt för att arbeta med andra människor.


Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid. Enbart natt, alternativt rotation natt/dag vid önskemål. Tillträde efter överenskommelse.

 

Välkommen med din ansökan senast 21 oktober 2018

 

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju. Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov. Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Kontaktpersoner

Saha Novljanin
Enhetschef
021-17 42 58
saha.dimiraca.novljanin@regionvastmanland.se

Mi Segerström
Sektionsledare
021-17 37 12

Sandra Gustavsson
Vårdförbundet
021-10 41 68

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor