Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Sjuksköterska natt till Ortopedkliniken

Refnr: 20180424

Nu söker vi på Ortopedkliniken en ny kollega. Vi erbjuder en av Sveriges bästa förmåner för sjuksköterskor som arbetar natt. Du erbjuds sänkt veckoarbetstid för ett hälsosamt och hållbart arbete. Trivs du i ett variationsrikt arbete i en miljö som kännetecknas av ett gott samarbete och hjälpsamma, positiva kollegor? Det kanske är dig vi söker.

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Varför ska du välja att jobba hos oss?

Nu söker vi på Ortopedklinikens akuta avdelning en ny kollega för att förstärka natten. Ett alternativ är också att rotera mot natten. Hos oss vårdas patienter med bland annat frakturer och andra traumatiska skador, ryggsjukdomar och övriga diagnoser relaterade till rörelseapparaten. Som sjuksköterska på ortopedisk avdelning akut är oftast smärtlindring och antibiotikabehandling samt pre- och postoperativ vård av patienten en stor uppgift.

Här får du jobba med patienter med blandade åldrar och med många vårdtekniska moment och varierande arbetsuppgifter. Du kommer finna ett gott arbetsklimat med kollegor som alltid är beredda att sträcka ut en hjälpande hand. Vidareutveckling prioriteras och att vi har ett klimat som är väldigt uppmuntrande till utveckling av oss medarbetare och av verksamheten

Vi erbjuder en av Sveriges bästa förmåner för sjuksköterskor som arbetar natt. Du som arbetar blandat natt- och dag får 4 timmars arbetstidsförkortning för varje nattpass som du arbetar. Du som arbetar ständignatt får ett heltidsmått på 32 timmar per vecka vid anställning på heltid.

 

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad sjuksköterska. Du ska ha minst ett års erfarenhet av arbete inom professionen. Har du även erfarenhet av nattarbete ser vi det som meriterande. Goda kunskaper i svenska, tal och skrift är krav. Har du även kunskaper i andra språk så är det en merit.

Som person tar du ansvar för dina arbetsuppgifter och planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Du arbetar bra med andra människor samt relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. I pressade situationer så är du lugn, stabil samt fokuserad och du kan anpassa dig till nya omständigheter som dyker upp i arbetet.

 

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, 70-100 % utifrån önskemål (heltidsmått på 32 timmar per vecka vid anställning på heltid).

 

Välkommen med din ansökan senast 30 september.

 

 

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju. Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov. Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Kontaktpersoner

Petra Elmqvist Melin
Enhetschef
021-17 36 37

Liselotte Fridholm
Facklig repr. Vårdförbundet
021-17 55 15

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor