Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Sektionsledare Ortopedkliniken

Refnr: 20180607


Har du förmågan att skapa engagemang och delaktighet och vill leda ett team i en sektionsledarroll? Vill du samtidigt arbeta i din grundprofession i en utåtriktad roll? Då är det kanske dig vi söker.

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

Arbetsuppgifter

Som sektionsledare på ortopedisk avdelning akut är du i grunden ansvarig för ett team på enheten. Detta ansvar inkluderar medarbetaransvar för cirka 20 medarbetare, sjuksköterskor och undersköterskor. I din roll som sektionsledare förväntas du även att driva utvecklingsarbete inom teamet och på enheten. Tillsammans med övriga tre sektionsledare och enhetschef, har du även ett helhetsansvar för verksamheten på avdelningen.

Du har en viktig roll som sektionsledare och arbetar nära såväl enhetschef som medarbetarna. Sektionsledaruppdraget omfattar 50%, resterande tjänstgöringsgrad arbetar du i klinisk verksamhet inom din grundprofession. Helgtjänstgöring ingår, för närvarande var fjärde helg.

 

Om arbetsplatsen

Ortopedisk avdelning akut består av 38 vårdplatser fördelat på fyra team. Det är en stor enhet men då vi är organiserade i team enligt ovan så blir tillhörigheten tydlig. Varje team har en specifik inriktning/profil. Team ett har nio vårdplatser och är vår kliniska undervisningsavdelning där vi har studenter från flera olika utbildningar. Team två har tio vårdplatser och har fokus på introduktion av ny personal, framförallt sjuksköterskor. Team tre har tio vårdplats och fokus på sjuksköterskestudenter i termin fyra. Team fyra har 9 vårdplatser och en något annan bemanningsprofil, en sjuksköterska och tre undersköterskor. På detta team är fokus på handledning av undersköterskeelever.  

 

Vi erbjuder dig:

  • Möjligheten att prova på ett spännande uppdrag som sektionsledare.
  • Vara del av en utvecklingsintresserad verksamhet med stor framåtanda och bra stämning.
  • Stor påverkansmöjlighet i arbetat kring hur verksamheten kan utformas.
  • Bra utvecklingsmöjligheter för dig som anställd, vi prioriterar exempelvis både utbildningar för dig och verksamheten.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en hälso- och sjukvårdsutbildning och tidigare arbetslivserfarenhet inom din profession. Är du legitimerad sjuksköterska är det meriterande. Vi värdesätter om du har någon form av ledarskapsutbildning eller tidigare ledarskapserfarenhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av somatisk slutenvård och ortopedi. Du har goda kunskaper i svenska, tal som skrift och kunskaper i andra språk är meriterande. Du behöver kunna hantera dator som ett arbetsverktyg i det dagliga arbetet och det är en fördel om du tidigare har arbetat i journalsystemet Cosmic. 

Du som söker tar initiativ i ditt arbete och sätter igång aktiviteter som leder till resultat. Vi ser att du kan motivera andra och skapa engagemang och delaktighet för att nå gemensamma mål. Som person är du en trygg ledare som är tydlig och flexibel. Du trivs i samarbetet med andra och kan på ett effektivt sätt planera och strukturera i ditt arbete och fokusera på rätt saker i situationer som ibland kan utmana ditt lugn och fokus. 

 

 

Anställningsvillkor

Vikariat om 11 månader med möjlighet till förlängning. Heltid.
50% sektionsledare, 50% kliniskt i grundprofession.

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

 

Välkommen med din ansökan senast 29 augusti 2018. 

 

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju. Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov. Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Kontaktpersoner

Petra Elmqvist Melin
Enhetschef
021-17 36 37

Beatriz Olsson
Vårdförbundet
076- 136 12 24

Anne Berglund
Kommunal
021-17 55 15

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor