Psykologer till Vuxenpsykiatriska mottagningarna Väster och Öster

Refnr: 20180588

Vuxenpsykiatriska mottagningarna Väster och Öster är två trivsamma arbetsplatser som genomsyras av öppenhet, god gemenskap och humor. Våra mottagningar är relativt små vilket öppnar upp för nära samarbete mellan våra olika yrkeskategorier. Som psykolog hos oss erbjuds du ett varierat och utmanande arbete och har stor möjlighet att vara med och påverka utvecklingen på arbetsplatsen.

Arbetet som psykolog består i första hand av behandling, bedömning och utredningsarbete, både självständigt och i samarbete med övriga yrkeskategorier. Samarbete med Försäkringskassan, arbetsförmedlingen och kommunen är ett viktigt inslag i arbetet. Som psykolog hos oss ser vi gärna att du är med och deltar i mottagningens verksamhetsutveckling.

Vuxenpsykiatri Västmanland är uppdelad i tre sektioner: Öppenvård, Länsgemensamma resurser och Beroendevård. Både vuxenpsykiatriska mottagningen Väster och Öster tillhör sektion öppenvård. Målgruppen för mottagningarnas arbete är huvudsakligen personer med en psykossjukdom, psykosnära tillstånd, personer med autismspektrumstörningar och utvecklingsstörningsdiagnoser.

På mottagningarna arbetar vi i team och strävar efter att ge våra patienter ett snabbt och gott omhändertagande med hög kvalitet och professionellt bemötande.

Vuxenpsykiatriska mottagningen Väster
Mottagningen är placerad på området Råby i Västerås. Här arbetar läkare, sjuksköterskor, psykologer, kurator, arbetsterapeut, fysioterapeut och medicinska sekreterare, sammanlagt 15 medarbetare. Mottagningens upptagningsområde omfattar Västra sidan av Västerås samt Hallstahammar och Surahammar.

Vuxenpsykiatriska mottagningen Öster
Mottagningen är placerad på sjukhusområdet i Västerås. Här arbetar läkare, sjuksköterskor, psykologer, kuratorer, arbetsterapeut, fysioterapeut och medicinska sekreterare, sammanlagt 17 medarbetare. Mottagningens upptagningsområde omfattar östra stadsdelarna av Västerås inklusive Skultuna.

Legitimerad psykolog med goda kunskaper om psykiatriska diagnoser samt intresse av nätverksarbete. Vi ser att du har erfarenhet av eller intresse för neuropsykiatriska utredningar och personlighetsbedömningar. Vi ser gärna att du har en integrativ eller kognitiv/KBT-inriktning.  Körkort B är ett krav för tjänsten.

Som person är du lyhörd och har god förmåga att sätta dig in i andras situation. Du har ett respektfullt och gott bemötande av patienter och arbetskamrater. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. För att trivas i arbetet behöver du vara självgående med ett gott omdöme och empatisk förmåga.

Vi erbjuder dig:

• Individuellt anpassad introduktion så du ska känna dig trygg i din roll
  • Regelbunden handledning samt kompetensutveckling enligt individuellt upprättad kompetensutvecklingsplan
  • Internutbildningar och föreläsningar om olika diagnoser och sjukdomstillstånd

Läs mer om Regionens förmåner här: https://www.regionvastmanland.se/jobba-med-oss/dina-formaner/

1 st tillsvidare, heltid på mottagning Väster
1 st tillsvidare, heltid, delad tjänst (50/50) på mottagning Väster och Öster

Välkommen med din ansökan senast 2 september 2018.

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju. Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov. Utdrag från polisens belastningsregister kommer att begäras vid en eventuell anställning Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se, för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Tony Dahl
Enhetschef Psykosmott. Väster