Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Psykolog till Allmänpsykiatriska mottagningen 2, Västerås

Refnr: 20180356

Du välkomnas till ett spännande och varierande arbete där du har en betydelsefull roll. Vuxenpsykiatrin i Västmanland är just nu i en spännande utvecklingsprocess. Vi söker nu en engagerad legitimerad psykolog till vår verksamhet!

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.


Arbetsuppgifter

Vi kan erbjuda ett stimulerande och varierande arbete bestående av olika former av bedömningssamtal, behandlingar samt neuropsykiatriska utredningar. Det finns goda möjligheter att konsultera och samarbeta med andra psykologer, både inom vår mottagning och inom kliniken. Mottagningen är involverad i verksamhetsutveckling både på lokal och regionsövergripande nivå och det finns även goda möjligheter att engagera dig i dessa processer. Samarbete med övrig sjukvård, Försäkringskassan, Arbetsförmedlingen och kommuner är återkommande inslag i arbetet.

Vi kan erbjuda en god arbetsmiljö och har möjlighet att erbjuda snabbt omhändertagande till våra patienter både vad gäller utredning samt behandling!


Om arbetsplatsen

Vuxenpsykiatri Västmanland är uppdelad i tre sektioner:

  • Länsgemensamma resurser (slutenvård och psykiatrisk akutmottagning)
  • Öppenvård (samtliga vuxenpsykiatriska mottagningar i länet)
  • Beroendevård (beroendemottagning, slutenvård för beroendevård)

Vägledande för uppdelning har varit att åstadkomma en väl fungerande vårdkedja, med ett gott samarbete mellan akutvård, slutenvård och öppenvård.

Allmänpsykiatriska mottagningen 2 i Västerås vänder sig till patienter med psykisk ohälsa som kräver specialistvård bosatta i Västerås, Surahammar och Hallstahammars kommuner. Vi tar emot patienter utifrån deras födelsedatum, dag 11-20.

Här arbetar läkare, kuratorer, psykologer, arbetsterapeut, sjukgymnast samt administrativ personal, totalt nästan 30 stycken engagerade och kunniga medarbetare. Vi arbetar i två team och strävar efter att ge våra patienter ett snabbt och gott omhändertagande med hög kvalité och professionellt bemötande. Vi är en välfungerande mottagning som präglas av öppenhet, samarbete och respekt för varandras kompetens.


Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har goda kunskaper om psykiatrisk problematik samt erfarenhet av psykiatriskt arbete. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av eller intresse för neuropsykiatriska utredningar och personlighetsbedömningar.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Då vi arbetar med människor i svåra situationer är det även centralt att du är lyhörd och har god förmåga att sätta dig in i någon annans situation. 


Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning 100 %. Tillträde enligt överenskommelse.


Välkommen med din ansökan senast 12 augusti 2018.


Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt!
 
Utdrag från polisens belastningsregister kommer att begäras innan en eventuell anställning.

Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se, för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås. 
 
Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

 

Kontaktpersoner

Maria Österholm
Enhetschef
021-17 66 62

Johnny Pellas
Psykologförbundet
021-17 34 45

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor