Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Neuropsykolog till Geriatriska mottagningen

Refnr: 20180484

Hos oss på Geriatriska mottagningen välkomnas du till en arbetsplats med god stämning och mycket teamarbete. Som neuropsykolog har du en väsentlig funktion i teamet runt patienten och erbjuds ett kvalificerat arbete med mycket eget ansvar och inflytande. Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

Arbetsuppgifter

Som neuropsykolog har du en betydelsefull roll i arbetet kring patienten. Dina arbetsuppgifter består till största del av neuropsykologiska undersökningar som del i demensutredningar. Det innefattar bland annat anamnestagning, testning, analys, utlåtandeskrivning och teamkonferens.


Om arbetsplatsen

Geriatriska mottagningen är en arbetsplats som genomsyras av god stämninng och tvärprofessionell samverkan. Vi arbetar i multiprofessionella team bestående av arbetsterapeut, kurator, neurologoped, psykolog, läkare och sjuksköterska. Vi är en specialistmottagning som arbetar med patienter som blivit remitterade från berörda kliniker över hela länet. Verksamheten tar regelbundet emot studerande inom flertalet professioner.

I vår arbetsgrupp månar vi om varandra både när det kommer till erfarenhetsutbyte och att hjälpa varandra. Vi är en grupp med lång erfarenhet och stor yrkesstolthet som välkomnar dig till vår arbetsplats!

 
Vi erbjuder dig:

  • Ett kvalificerat arbete med mycket eget ansvar och inflytande.
  • Närhet till kollegor och nätverk som möjliggör ett gott stöd och utbyte av kunskap och erfarenhet.
  • Goda förutsättningar till kompetensutveckling.

Läs mer om regionens förmåner här: https://www.regionvastmanland.se/jobba-med-oss/dina-formaner/

 
Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad psykolog, gärna med erfarenhet av neuropsykologisk utredning. Fördjupningskurser i neuropsykologi/psykologisk testning ses som meriterande.

Som person är du trygg och stabil och kan skilja på det personliga och professionella. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och kan planera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Då du i din roll kommer delta i teamkonferenser är det viktigt att du kan tala klart och välformulerat i både små och stora grupper. Vidare är det viktigt att du kan sätta dig in i någon annans perspektiv och förhålla dig på ett sätt som är anpassat till situationen. Arbetet ställer även krav på att du har en god samarbetsförmåga, är kommunikativ och tydlig i mötet med både patient och kollegor inom andra professioner. Vi ser att du tillsammans med oss vill bidra till ett gott samarbete och arbetsklimat och har en positiv inställning till ditt arbete.

Anställningsvillkor

Tidsbegränsad anställning, 50 %, t.o.m. 31/8-19, med möjlighet till förlängning.

Tillträde 1/10-18 eller enligt överenskommelse.

 

Välkommen med din ansökan senast 15 augusti 2018.

Intervjuer planeras äga rum under v.34 och v.35.

Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju.

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

För dig som bor på annan ort
Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Kontaktpersoner

Jenny Jangholt
Enhetschef
021-17 53 94
jenny.jangholt@regionvastmanland.se

Martin Brattmyr
Psykologföreningen
021 – 48 18 780
martin.brattmyr@regionvastmanland.se

Gunilla Schiölde
Psykolog på mottagningen
021-17 55 28

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor