Sjuksköterska till Neurologmottagningen

Refnr: 20180575

Hos oss kommer du få lära dig mycket om hjärnans funktioner. Är du intresserad av en arbetsplats där du erbjuds utveckling, får utmana dig själv samt ingå i ett av de mest jämlika teamarbeten du kan tänka dig? Då är det kanske dig vi söker!

Som sjuksköterska är du omvårdnadsansvarig och tillsammans med neurolog startar ni upp behandlingar vid mottagningsbesök, du ger infusioner på vår dagvårdsavdelning samt har telefonrådgivning. Teamarbete är en central del i verksamheten och i teamet ingår både läkare och sjuksköterskor, undersköterskor, sekreterare och paramedicinsk personal.

Om du tycker att det skulle vara spännande så kommer ha möjlighet att skapa din egen mottagning med specifik inriktning, som till exempel stroke.

Du är den som håller dig uppdaterad inom din profession och utvecklar dig själv och verksamheten. Du kan på sikt komma att tilldelas specifika arbetsuppgifter som ger möjlighet till vidareutveckling så som enstaka kurser samt högskolestudier. Vår målsättning är att alla som kommer till oss ska känna en trygghet på sin arbetsplats.

Vår mottagning är länsövergripande och vi har över 4 000 läkarbesök per år. Vi är stolta över att vara i framkant med våra behandlingar och jobbar med två stora intressanta patientgrupper, neurologi och stroke. Vi deltar även i forskningsprojekt.

Vi har en bra dialog mellan våra olika professioner och utvecklar oss ständigt. Vi behandlar bland annat patienter med diagnoser som Parkinson, MS, ALS, epilepsi, hjärntumörer, stroke med mera. På mottagningen arbetar både läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare. I våra team ingår också fysioterapeut, logoped, arbetsterapeut och kurator för att behandla och kartlägga patienternas hela vårdbehov.

Som ny får du en individuellt anpassad introduktion. Det första året får du ett personligt utvecklingsprogram beroende på din erfarenhet och dina intressen.

Du som söker är legitimerad sjuksköterska. För oss är det viktigt hur du är som person. För att trivas hos oss tror vi att du är en trygg person som kan arbeta självständigt och att du är flexibel, serviceinriktad och har god samarbetsförmåga.

Vi på neurologmottagningen gillar utveckling och därför är det bra om du är intresserad av att komma med nya lösningar som kan omsättas i praktiken för att vi tillsammans ska fortsätta utvecklas.

Tillsvidareanställning, heltid.

Välkommen med din ansökan senast 30 september 2018!

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju. Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov. Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Lena Krantz
Avdelningschef