Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Modalitetsansvarig röntgensjuksköterska konventionell röntgen, Köping

Refnr: 20180626

Vi söker dig med erfarenhet av konventionell röntgen det vill säga skelett- och genomlysningsundersökningar. På röntgenkliniken utvecklas du ständigt i din profession och vi erbjuder alla anställda kontinuerlig utbildning. Vi värdesätter din medverkan till att förbättra vår verksamhet och erbjuda en god vård!

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället, och gör skillnad varje dag, på riktigt.

Arbetsuppgifter

Som modalitetsansvarig röntgensjuksköterska i Köping har du tillsammans med modalitetsansvarig röntgensjuksköterska och läkare i Västerås, ansvar att leda och utveckla verksamheten på kliniken.

Arbetsuppgifterna kommer bland annat bestå av att:

  • Planera och leda det dagliga arbetet inom modaliteten med tilldelad personal i Köping
  • Planera och genomföra fortbildning i Köping, Sala och Fagersta.
  • Ansvara för kontakt med tekniker och leverantörer.
  • Vid gemensamma personalmöten rapportera om nyheter och eventuella förändringar inom modaliteten.
  • Delta i den dagliga verksamheten.
  • Ingå i avdelningens bemanning för kväll, helg och beredskapstjänstgöring till viss del.

 Om arbetsplatsen

I Köping kommer du bli del av ett team på 20 medarbetare,i Sala och Fagersta arbetar 4 st på varje ställe. Vi är det lilla sjukhuset med trevlig och familjär atmosfär i kombination med effektivitet och stort kunnande. Röntgen Köping utökar sin verksamhet, vi har nu 2 datortomografer, 1 genomlysningslab, 2 skelettlab (Siemens Multitom Rax nr 2 installeras Q1 2019),1 ultraljud och kommer att installera 1 MR 2018/2019. Sala har 1 skelett lab- Mediel (planeras nytt lab till det nya sjukhuset 2021).

Skelettlabbet i Fagersta får också en ny Siemens Multitom Rax nu i oktober 2018.

Röntgenkliniken är en länsövergripande verksamhet (Västerås, Köping, Sala och Fagersta) och utför akut och planerad röntgenverksamhet. Hela kliniken är digitaliserad och hanterar sedvanliga röntgenundersökningar inom uro-gastro, skelett, datortomografi, mammografi, ultraljud, intervention och MR. Här arbetar 180 medarbetare som utför ett kvalitativt och professionellt arbete. Vi arbetar med det viktigaste vi vet, att bidra till att våra patienter får de allra bästa förutsättningarna och en omvårdnad som alltid utgår ifrån våra patienters behov.

Vi hanterar ca 150 000 patientbesök/år vilket ställer höga krav på våra processer. Vi måste ständigt arbeta med att optimera vårt patientflöde för snabbare och säkrare hantering. För att gå i takt med den snabba tekniska utvecklingen inom röntgen måste vi ständigt hålla oss ajour och omsätta de nya kunskaperna i smarta kompetensutvecklingsinsatser. Röntgenkliniken jobbar systematiskt med kvalitet, vi är sedan i våren 2016 certifierade.

Här utvecklas du ständigt i din profession, vi erbjuder alla anställda kontinuerlig utbildning. Vi jobbar med att förbättra vår verksamhet och ser gärna att du som anställd medverkar till detta. Vi tror på samverkan och att det utvecklar såväl individ som verksamhet.

Se vår film om Röntgenkliniken

Kvalifikationer

Du som söker har svensk yrkeslegitmation som röntgensjuksköterska. Du har goda kunskaper om konventionell röntgen. Du har lätt för att leda, planera och prioritera ditt arbete. Du kan skilja på det personliga och på det professionella och eftersträvar ett gott bemötande till patient och kollegor. Du arbetar bra i team, har goda kunskaper i svenska och kommunicerar på ett tydligt sätt. Du har ett professionellt förhållningssätt och är en lojal medarbetare. 

Anställningsvillkor

Förordnande som Modalitetsansvarig under pågående tillsvidareanställning som röntgensjuksköterska, heltid. Tillträde efter överenskommelse. Du som är intresserad av arbete hos oss är välkommen att auskultera på kliniken.


Välkommen med din ansökan senast 27 augusti 2018.

Bifoga din yrkeslegitimation i din ansökan.

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju. Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Kontaktpersoner

Lena Lindell
Enhetschef
0221-261 31

Maria Sjökvist Svensson
Vårdförbundet
0221-261 32

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor