Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Medicinsk sekreterare till BUP Köping

Refnr: 20180618

Trivs du i ett arbete där du har en samordnande roll med många kontaktytor i en omväxlande miljö? Då är det kanske dig vi söker till Barn-och ungdomspsykiatriska mottagningen i Köping.

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Arbetsuppgifter

Som medicinsk sekreterare hos oss är du en av två sekreterare som är navet i vår verksamhet. Du har en betydelsefull roll i att hålla ihop olika saker så att det är ordning och reda, samt se till så att både de du samarbetar med och patienterna som kommer till oss får bra service. Förutom sedvanliga sekreteraruppgifter som att skriva i journaler är du också ansvarig för väntelistor till läkare och behandlare. I arbetsuppgifterna ingår även väntetider i vården, ansvara för HSA-register, beställa behörighet till ny personal, uppdatera mail- och telefonlistor samt kunna hantera avvikelsehanteringssystemet synergi. Du kommer att arbeta tillsammans med läkare, sjuksköterskor, psykologer, terapeuter, kuratorer och medicinsk sekreterare som alla tillsammans bidrar till att skapa en kvalitativ vård med barnet i fokus. 

 

Om arbetsplatsen

Barn – och ungdomspsykiatrin i Västmanland är länsövergripande med mottagningar på flera orter, specialistenheter, slutenvårdsplatser och akutmottagning. Vi samverkar i länet för att erbjuda vård anpassat efter varje barns specifika behov. På mottagningen i Köping arbetar vi med flera strukturerade förbättringsarbeten för att kunna möta upp den efterfrågan som finns av våra tjänster. Vi utvecklar bland annat  användningen av digital teknik både i det kliniska arbetet och i samverkan med våra samarbetspartners. Vår utveckling av smarta och energibesparande flöden och arbetssätt är också något vi är stolta över.

I Köping tar vi emot barn och ungdomar som bor i Köpings-, Arbogas-, Hallstahammars- och Kungsörs kommun. Hit kommer de som har allvarlig psykisk ohälsa med omfattande funktionsnedsättning som inte kan behandlas på förstalinjenivå. Mottagningen ligger på sjukhusområdet, hit tar det tre minuter att promenera från tågstationen.

 

Vi erbjuder dig:

  • Ett varierat arbete där du är en viktig nyckelperson i vår verksamhet.
  • En arbetsplats med god stämning, där vi ställer upp för varandra.
  • Att vara del av ett mindre team.
  • Ett arbete med mycket samarbete.
  • En trygg anställning med bra förmåner för dig som anställd. Läs gärna mer här: https://regionvastmanland.se/jobba-med-oss/dina-formaner/

 

Kvalifikationer

Du som söker är utbildad medicinsk sekreterare. Det är meriterande med erfarenhet från arbete där du arbetat i administrativa system eller fokus legat på service och bemötande. Vi ser det som ett stort plus om du har erfarenhet av journalskrivning, arbetat inom psykiatrin eller har kunskaper i Cosmic.

Självklart är dina formella kunskaper viktiga men vi lägger också stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att passa hos oss ser vi att du är trygg, prestigelös och bra på att samarbeta. Du trivs som bäst när du får ta ansvar och hålla koll på många saker samtidigt. Då du kommer att arbeta administrativt och ha många kontaktytor så behöver du ha lätt för att arbeta i olika system och kunna kommunicera mycket väl på svenska, både i tal och skift. Det här är ett jobb för dig som är noggrann, strukturerad och som ser vad som behöver göras även i situationer som ibland utmanar ditt lugn och fokus. Är du också en person som ser positivt på att bidra till verksamhetens utvecklingsarbete så kan det här var det perfekta jobbet för dig!

 

Anställningsvillkor

Tillsvidare, heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

 

Välkommen med din ansökan senast 26 augusti 2018.

Intervjuer planeras att hållas mellan 6–10 september.

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju. Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov. Utdrag från polisens belastningsregister kommer att begäras innan en eventuell anställning. Vi säger nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Kontaktpersoner

Jennie Liljehult
Enhetschef
0221- 266 30

Irene Grahn
Vision
021-17 30 00

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor