Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Måltidspersonal till avdelningskök

Refnr: 20180600

Drivs du av service och kvalitet och vill arbeta tillsammans med oss utifrån vår vision "Måltidsupplevelser i världsklass till offentlig sektor"? Då är det kanske dig vi söker till oss på Kost. 

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Arbetsuppgifter

Som servicemedarbetare till avdelningskök består dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Beredning av frukost och mellanmål till patienter på avdelningen
  • Värma och servera lunch och middag till patienter
  • Utföra beställningar och ta emot leveranser från externa leverantörer
  • Beställning och mottagning av varor till avdelningsköket
  • Kontrollera efterlevnad av egenkontrollprogrammet
  • Diskning av porslin samt städning i avdelningsköket

 

Framöver kommer vi att genomföra förändringar i tjänsten och rollen som servicemedarbetare inom avdelningskök kommer att övergå till en tjänst som servicemedarbetare inom vårdnära service.

Som servicemedarbetare i Vårdnära service kommer du att arbeta med serviceuppgifter omkring patienter så som regelmässig städning, måltidshantering och beredning, beställning av måltider, förådshantering etc. Vi kommer att genomföra utbildningar med efterföljande certifiering för alla som ska arbeta med vårdnära service för att man ska känna sig trygg i alla moment som ingår.


Om arbetsplatsen

Kost rankas idag som nummer ett i Sverige och belönades 2015 med Götapriset för det unika 45-rätterssystemet. Det revolutionerande systemet ger patienterna möjlighet att välja från en à la cartemeny vid varje måltid.

Kost är en samverkan kring mat mellan Region Västmanland, Region Uppsala och Landstinget Sörmland. Varje vecka lagar vi nästan 25 000 portioner mat där huvuduppgiften är att leverera patientmat till sjukhusen i Västmanland samt till Akademiska sjukhuset i Uppsala. Hela tiden med vår vision som ledstjärna "Måltidsupplevelser i världsklass till offentlig sektor".

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett genuint intresse för service och strävar efter att få alla kunder nöjda. Du har tidigare erfarenhet av att jobba inom service. Meriterande är om du har arbetat i storkök/ restaurang. Har du utbildning inom restaurang eller likvärdigt samt utbildning inom HACCP/Egenkontroll är det något vi värdesätter. Du har goda kunskaper i att läsa, skriva och prata svenska samt har bra datakunskaper. Arbetet innebär fysisk rörelse och tunga lyft vilket ställer krav på god fysik och att du ska ha fyllt 18 år vid anställningstillfället.

Som person är du är kvalitetsmedveten och har en stor känsla för service, du trivs med att hitta effektiva lösningar och hjälpa kunder. Vidare trivs du i en organisation som arbetar aktivt med förändringar och utveckling. Det är av vikt att du tar ansvar, är organiserad och noggrann i ditt arbetssätt men också flexibel och anpassningsbar efter ändrade direktiv.


Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid.

Schemalagd arbetstid vardagar och helger.

Tillträde enligt överenskommelse.

Vi tillämpar provanställning.

 

Välkommen med din ansökan senast 31 juli 2018.

 

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju. Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov. Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Kontaktpersoner

Josefin Hedlund
Enhetschef
josefine.m.hedlund@regionvastmanland.se

Sarah Hornwall
Enhetschef
021-17 31 48
sarah.hornwall@regionvastmanland.se

Robert Bjarnefeldt
Enhetschef Försäljning
robert.bjarnefeldt@ltv.se

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor