Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Lönekonsult till Löneservice, Västerås

Refnr: 20180510

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Arbetsuppgifter

I arbetet som lönekonsult arbetar du i team tillsammans med andra lönekonsulter mot ett antal olika verksamheter. Du tar hand om hela kedjan från anställning till utbetalning av lön, registrering av ersättningar och avdrag samt intyg av olika slag. Vi arbetar i löne- och bemanningssystemet Heroma. Allt fler enheter gör sin inrapportering av lönepåverkande händelser i självservice. I rollen som lönekonsult arbetar du mycket med support till chefer och medarbetare samt med bevakningar, kontroller och kvalitetssäkring av lönehändelser.

Vi är just nu i ett intensivt utvecklingsskede av vår löne-och anställningsprocess, så rollen kan förändras.


Om arbetsplatsen

HR-stöd är Region Västmanlands operativa HR-enhet och består av HR-service, Löneservice och Pensionsservice med ca 50 medarbetare. Vårt uppdrag är att erbjuda ett samordnat och kvalitetssäkrat stöd till regionens chefer.

Löneservice uppgift är att säkerställa korrekta löneutbetalningar till samtliga anställda och att samtidigt fungera som organisationens ”kompetenscentra” inom löneområdet.


Kvalifikationer

Vi söker dig med YH-utbildning inom löneadministration (lönekonsult/lönespecialist eller motsvarande) eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Alternativt att du har några års erfarenhet av löneadministration.

Du får gärna ha tidigare erfarenhet av serviceyrken och arbete mot kund. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i offentliga miljöer samt arbete i Heroma. Du behöver ha god datorvana, samt vana att hantera Officepaketet. Du ska ha goda kunskaper i de lagar och avtal vi tillämpar samt vana att arbeta mot deadlines.

Du jobbar självständigt, tar initiativ och är självgående. Det innebär att du tar ansvar för dina uppgifter och driver dina egna processer. Som person är du tillmötesgående i ditt bemötande och trivs med att hjälpa andra. Du har en god samarbetsförmåga och trivs att arbeta i team. Du är prestationsorienterad och jobbar hårt för att nå dina uppsatta mål. Du är lojal och uttrycker en positiv attityd till arbetet och verksamheten. Du är kvalitetsmedveten och noggrann och trivs med att göra ett bra arbete.


Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid.

Tillträde enligt överenskommelse.


Välkommen med din ansökan senast 13 augusti 2018

 

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju. Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov. Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Kontaktpersoner

Sari Korpilahti
Enhetschef Löneservice
021-17 38 36
sari.korpilahti@regionvastmanland.se

Anneli Carlsson
Vision
021-17 61 01

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor