Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Legitimerad Apotekare till Farmaciservice

Refnr: 20180506

 

Vill du vara med på vår fortsatta utvecklingsresa mot att erbjuda vården läkemedelsförsörjning och tillverkning i världsklass i en utåtriktad roll med många kontaktytor? Då är det kanske dig vi söker. 

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Arbetsuppgifter

Som apotekare hos oss på Farmaciservice kommer du att jobba med utveckling av läkemedelsförsörjningen inom Region Västmanland. Genom att driva utvecklingsprojekt i nära samarbete med enhetschefen och vården bidrar du till ökad patientsäkerhet.

I din vardag kommer du att arbeta som kvalitetsansvarig/GMP ansvarig vid dialysmottagningar i Köping och Västerås, jobba med upphandling samt utveckling av verksamheten. Du kommer också att stödja Farmaciservice medarbetare med praktiskt arbete med servicetjänster när behovet uppstår. 

Din huvudsakliga arbetsort är Västerås, men resor inom länet förekommer.

 

Om arbetsplatsen

Enheten för Sjukvårdsfarmaci (tidigare Läkemedelsenheten) i Region Västmanland fortsätter utvecklingsarbetet mot att driva läkemedelsförsörjning och tillverkning i egen regi genom sin nya underenhet Farmaciservice. Samtidigt utökar vi den kliniska farmacin vilket, ger oss unika möjligheter att tillsammans skapa mervärde genom hela vårdkedjan.

På Farmaciservice bedrivs läkemedelsförsörjning som omfattar tillverkning av 10 000 cytostatika beredningar, skötsel av 50 läkemedelsförråd, kvalitetsgranskningar på 140 vårdenheter och skötsel av våra läkemedelsautomater. Dessutom packas och levereras ca 70 vätskevagnar per vecka till regionens avdelningar.

Som medarbetare hos oss välkomnas du till helt ny verksamhet och ett kompetent team. Tillsammans med dina kollegor och arbetsledning är du med på en utvecklingsresa mot att skapa bra förutsättningar för läkemedelsförsörjning och tillverkning som är till nytta för hälso- och sjukvård, vårdpersonal och patienter.

 

Vi erbjuder dig: 

  • Ett arbete där du arbetar med sjukhusfarmaci mitt i vården och har patienten i fokus
  • En samarbetsinriktad roll med många kontaktytor
  • Ett stimulerande arbete med varierade arbetsuppgifter
  • Möjligheten att vara med på en utvecklingsresa tillsammans med ett kompetent team.
  • Bra förmåner för dig som anställd. Läs gärna mer här: https://regionvastmanland.se/jobba-med-oss/dina-formaner/

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad apotekare och som vill ha ett utvecklande arbete där du gör skillnad för såväl vården som patienter. Du behöver kunna kommunicera och uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska då du kommer att ha många kontaktytor i det här arbetet. Det är meriterade om du har någon form av yrkeserfarenhet inom GMP och är intresserad och har kunskaper om regelverken kring läkemedel och läkemedelsförsörjning. Du har en analytisk förmåga och är noggrann och kvalitetsmedveten

För att passa hos oss ser vi att du är en kommunikativ och lyhörd person som arbetar bra tillsammans med andra. Du trivs i ett utåtriktat arbete där du får ta ansvar och prioritera. Det här är ett jobb för dig som har lätt för att anpassa dig till nya situationer eller uppgifter och som vågar stå upp för din expertis även i situationer som ibland kan utmana dig.

 

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid. Tillträde efter överenskommelse.

 

Välkommen med din ansökan senast 10 augusti 2018.

 

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju.

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.  Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås. 

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

 

Kontaktpersoner

Elma Tajic
Enhetschef Farmaciservice
021-17 68 97

Karl Johan Lindner
Verksamhetschef Enheten för Sjukvårdsfarmaci
021-17 46 55

Anna Tjeder Brisback
Sektionledare Farmaciservice
021- 17 30 85

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor