Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Herrgärdets vårdcentral utökar sin läkarbemanning och söker läkare allmänspecialist

Refnr: 20180485

Vi utökar nu vår läkarbemanning och söker ytterligare en allmänläkarspecialist.

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

Om arbetsplatsen

Herrgärdet vårdcentral hör till resultatområde Primärvård som finns inom förvaltningen för primärvård, psykiatri och habiliteringsverksamhet. Region Västmanlands egna vårdcentraler och verksamheteter finns på flera orter i länet. Vi erbjuder primärvård med hög tillgänglighet och kvalitet. Vi satsar på utveckling av digitala verktyg för att öka tillgängligheten för våra medborgare och för att effektivisera arbetet på våra arbetsplatser. Vi anser att alla ska få vård av samma goda kvalitet och vi arbetar med gemensamma mål för att förbättra för våra patienter.

Herrgärdet vårdcentral är en väl inarbetad mottagning i centrum av Västerås. På enheten finns ca 50 medarbetare och vi ansvarar för drygt 13 500 listade patienter. Vår mottagning omfattar läkar- och distriktssköterskemottagning, mödra- och barnhälsovård, fysioterapi- och arbetsterapiverksamhet samt kurator och dietist.

Herrgärdet vårdcentral erbjuder dig

  • Stimulerande och meningsfulla arbetsuppgifter i en verksamhet under ständig utveckling.
  • Stöd i din yrkesroll av chefer och kollegor med bred kompetens.
  • En trygg anställning med möjlighet till kompetensutveckling samt fördelaktiga personalförmåner, läs mer här.

Arbetsbeskrivning

Sedvanliga arbetsuppgifter för en allmänläkarspecialist på vårdcentral med tillhörande SÄBO och BVC. Du kommer att arbeta såväl självständigt som i team med övriga professioner på vårdcentralen. Förbättringsarbete ingår som en viktig del i det dagliga arbetet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är specialist i allmänmedicin och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom primärvården. Du behärskar svenska språket i såväl tal som skrift och ytterligare språkkunskaper ser vi som en tillgång. Du har grundläggande datakunskaper och gärna erfarenhet av journalsystemet Cosmic då vi jobbar i det systemet.

Som person är du stabil, trygg och positiv. Du trivs i samarbete med andra människor och har vana att arbeta i team sedan tidigare. Du anpassar dig lätt till nya omständigheter och bidrar till förbättringsarbeten och förverkligande av verksamhetens mål. Du har också förståelse för vad din arbetsinsats innebär ur ett ekonomiskt perspektiv och agerar därefter i enlighet med fattade beslut.

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid, arbetstid dagtid måndag - fredag. Tillträde efter överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 19 augusti 2018

 

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju. Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov. Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Kontaktpersoner

Åsa Liljeroos Tanghöj
Verksamhetschef
021-17 64 41

Hanna Amberntsson
Läkarföreningen
021-17 51 40

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor