Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Fysioterapeut/Sjukgymnast till Sala Väsby vårdcentral

Refnr: 20180569

Vår kollega slutar i augusti för andra uppdrag och vi söker dig som vill ingå i vårt team. Här arbetar vi i nära samarbete med varandra och vi tror att det är vår samlade kompetens som bidrar till goda resultat.

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.  

Arbetsuppgifter  

Som fysioterapeut/sjukgymnast hos oss kommer du självständigt att utföra individanpassade bedömningar och behandlingar. Du vägleder patienter till att aktivt påverka sin egen hälsa. Du möter patienter med olika funktionsnedsättningar/diagnosgrupper och rehabiliteringsbehov. I arbetet ingår även utprovning av hjälpmedel och kvalitets/utvecklingsarbeten. Du kommer att arbeta såväl självständigt som i team med övriga personalkategorier på vårdcentralen. Förbättringsarbete ingår som en viktig del i det dagliga arbetet. 

Om arbetsplatsen 

Sala Väsby vårdcentral hör till resultatområde Primärvård som finns inom förvaltningen för primärvård, psykiatri och habiliteringsverksamhet. Till verksamheten finns en mottagning i Västerfärnebo som bemannas av distriktssköterska. Region Västmanlands egna vårdcentraler och verksamheter finns på flera orter i länet. Vi erbjuder primärvård med hög tillgänglighet och kvalitet. Vi satsar på utveckling av digitala verktyg för att öka tillgängligheten för våra medborgare och för att effektivisera arbetet på våra arbetsplatser. Vi anser att alla ska få vård av samma goda kvalitet och vi arbetar med gemensamma mål för att förbättra för våra patienter.

Sala Väsby vårdcentral ligger centralt belägen i Sala med gångavstånd till resecentrum och med pendlingsavstånd inom Mälardalen och Bergslagen. På enheten finns ca 33 medarbetare och vi ansvarar för drygt 12700 listade patienter. Då samtliga yrkeskategorier är samlade i samma byggnad gör det oss till en kunnig och attraktiv enhet med mycket god stämning och utvecklingsvilja.

Sala Väsby vårdcentral erbjuder dig 

  • Stimulerande och meningsfulla arbetsuppgifter.
  • En arbetsplats där du får vara en del av vårdcentralens utveckling. Varje vecka har vi en timme avsatt för alla medarbetare att delta i utvecklingsarbete.
  • Hjälp och stöd i din yrkesroll av chefer och kollegor.
  • En trygg anställning med möjlighet till kompetensutveckling.
  • Fördelaktiga personalförmåner, läs mer här.https://regionvastmanland.se/jobba-med-oss/dina-formaner/ 

Kvalifikationer  

För att passa för tjänsten ser vi att du är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast med behörighet att verka inom svensk sjukvård och gärna med några års erfarenhet från arbete inom primärvård. Adekvat vidareutbildning inom t.ex. McKenzie, OMT, BOA/artrosskola och akupunktur ses som meriterande. Du behärskar svenska språket i såväl tal som skrift och ytterligare språkkunskaper ser vi som en tillgång. Du har grundläggande datakunskaper och gärna erfarenhet av journalsystemet Cosmic då vi jobbar i det systemet.

Som person är du trygg, stabil och har självinsikt. Du kan planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt samt är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard. Du tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat. Du arbetar bra med andra människor och visar omdöme vid dialog, agerande och beslut. Du trivs med att ingå och bidra i en grupp som jobbar mot samma mål. 

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid, arbetstid dagtid måndag - fredag. Tillträde snarast. 

Välkommen med din ansökan senast 15 augusti 2018.

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju.

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov. Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.  

Kontaktpersoner

Louise Berggren
Verksamhetschef
0224-584 22

Patrik Andersson
Fysioterapeuterna
021-17 41 60

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor