Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Fysioterapeuter till Rehabenheten i Sala

Refnr: 20180605

Vi på Rehabenheten välkomnar dig till en arbetsplats som präglas av öppenhet och god stämning. Som fysioterapeut hos oss erbjuds du ett stimulerande och meningsfullt arbete och har goda möjligheter till delaktighet och inflytande på arbetsplatsen.

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt. 

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som sjukgymnast/fysioterapeut på vår mottagning- klinikansluten specialiserad öppenvård där du träffar patienter inom olika funktionsområden. Vi har patienter inom neurologi, reumatologi, medicin (hjärt, diabetes, lung) samt även en stor grupp inom ortopedi. Den ortopediska rehabiliteringen är ganska bred och där finns det möjlighet att inrikta sig inom någon del utifrån intresse och kompetens.

Arbetsuppgifterna består av:

  • bedömning
  • behandling
  • träning och rådgivning individuellt eller i grupp
  • ordination av hjälpmedel

Handledning av studenter förekommer.

Hos oss erbjuds du stimulerande och meningsfulla arbetsuppgifter på en arbetsplats som har en god arbetsmiljö med möjlighet till delaktighet, inflytande och kompetensutveckling. Verksamheten är inne i en utvecklingsfas där vi planerar nya lokaler i ett nytt sjukhus samt möjlig utveckling när det gäller patientgrupper. Digitalisering är ett annat aktuellt område som vi är intresserade av och strävar efter att utveckla. Vi jobbar med mobil journal vilket innebär att alla fysioterapeuter har en egen bärbar dator att ta med vid patientbesök.

 

Om arbetsplatsen

Västmanlands sjukhus Sala består av en vårdavdelning med 18 platser, medicinmottagning, avancerad hemsjukvård, rehabiliteringsenhet med bland annat fysioterapimottagning och teambaserad öppenvård. 

På Rehabenheten arbetar sju fysioterapeuter, tre arbetsterapeuter, kurator, två undersköterskor och enhetschef. På vår fysioterapimottagning arbetar fem fysioterapeuter, undersköterskor och kurator. Våra patienter kommer till stor del från klinikerna i Västerås men även från vår egen klinik. Vi har även ett begränsat uppdrag inom Vårdval inom neurologi och reumatologi. Vi har även fysioterapeuter, arbetsterapeuter, undersköterska och kurator på vår vårdavdelning, inom avancerad hemsjukvård och vår teamöppenvård.

Vi har ett öppet arbetsklimat och korta beslutsvägar.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast, gärna med erfarenhet av arbete på mottagning. Erfarenhet av teamarbete och handledning av studenter ses som meriterande. Vi ser gärna att du har kunskaper/utbildning inom det allmänmedicinska och ortopediska området samt kunskaper inom beteendemedicin. Körkort B är ett krav för tjänsten.

Som person är du trygg och stabil i din profession och arbetar självständigt, strukturerat och effektivt. Du har ett flexibelt arbetssätt samt en god förmåga att samarbeta med andra och skapa kontakter i ditt arbete. Din förmåga att kommunicera på ett tydligt sätt är god och du förvissar dig om att du förstår och blir förstådd. Du har lätt att sätta dig in i andra personers situation och anpassar arbetet efter varje individs förutsättningar. 

 

Anställningsvillkor

1 st tillsvidareanställning, heltid. 
1 st tillsvidare, 75-100 %.
Tillträde efter överenskommelse.

 

Välkommen med din ansökan senast 5 augusti 2018.

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt!

Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju.

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Vi säger nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Kontaktpersoner

Dara Stomilovic
Enhetschef Rehabenheten
0224-583 68

Michael Lindkvist
Fysioterapeuterna
0224-583 61

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor