Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Ergonom/fysioterapeut till Regionhälsan

Refnr: 20180505

Vill du ha ett omväxlande arbete där du arbetar konsultativt både på grupp- och individnivå? Vill du dessutom arbeta i ett team med god gemenskap och en stark vilja att åstadkomma goda resultat? Då kan det vara dig vi söker! Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Arbetsuppgifter

Som ergonom/fysioterapeut hos oss arbetar du förebyggande och främjande. Du arbetar självständigt för att utföra individanpassade bedömningar och behandlingar och vägleder andra till att aktivt påverka sin hälsa. Du arbetar även med grupper- och organisationer, utreder och ger råd gällande den fysiska arbetsmiljön. I arbetet ingår även att hålla föreläsningar och utbildningar.

 

Om arbetsplatsen

Regionhälsan Västmanland är Regionens interna företagshälsa och arbetar för att bibehålla och utveckla en god arbetsmiljö och hälsa genom att erbjuda tjänster inom arbetsmiljö, arbetslivsinriktad rehabilitering och hälsofrämjande arbete. Kompetens finns inom områdena arbetsmedicin, beteendevetenskap, ergonomi, hälsa/friskvård och teknik. Regionhälsan ska, utifrån ett helhetsperspektiv och ett konsultativt arbetssätt, stödja, förmedla kunskap och visa på samband mellan arbetsmiljö, organisation, produktivitet och hälsa för att bidra till hälsofrämjande arbetsplatser och ökad frisknärvaro. Verksamhetsområdet omfattar geografiskt Västmanlands län och huvudverksamheten finns i Västerås, men är också representerade geografiskt i Köping, Sala och Fagersta.

Som medarbetare inom Regionhälsan arbetar du som konsult utifrån våra värdegrund: respekt, tillit, öppenhet och glädje, med engagemang och förmåga att se möjligheter, anta utmaningar och skapa förbättring. Regionhälsans medarbetare arbetar inom ett brett området som ger goda utvecklingsmöjligheter. Vi är certifierade enligt ISO 9001:2008

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är leg. fysioterapeut/sjukgymnast och har ett intresse för människor, deras hälsa och arbetsmiljö. Det är meriterande om du har utbildning inom ergonomi eller annan relevant inriktining för uppdraget. Har du även erfarenhet av arbete riktat mot företagshälsa ser vi det som ett stort plus. Mycket positivt är också om du har erfarenhet av att arbeta konsultativt eller tidigare har hållit i utbildningar. B-körkort ett krav för tjänsten.

Som person är du trygg och stabil och har en god samarbetsförmåga. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och kan strukturera ditt arbete på ett effektivt sätt. Vidare är det viktigt att du är flexibel, lösningsfokuserad och har förmåga att tala klart, välformulerat och engagerat i både små och stora grupper. 

 

Anställningsvillkor

Tillsvidare, heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

 

Välkommen med din ansökan senast 5 augusti 2018.

Intervjuer planeras äga rum under v.33.

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju. Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov. Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Kontaktpersoner

Lena Persson
Verksamhetschef
021-17 65 24

Catrin Axelsson
Ergonom/leg sjukgymnast
021-17 32 65
catrin.axelsson@regionvastmanland.se

Therese Olsson
Fysioterapeuterna
021-17 30 58

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor