Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Enhetschef till Operationskliniken i Köping

Refnr: 20180568

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

Ansök senast 20 augusti.

 

Operationskliniken erbjuder möjlighet till utveckling och variation.

Att vara enhetschef på Operationskliniken är ett roligt och utvecklande arbete. Som enhetschef har du ansvar för produktion, vårdkvalitet, patientsäkerhet, ekonomi, personal och arbetsmiljö. Ditt uppdrag blir även att driva, förbättra och utveckla verksamheten utifrån uppsatta mål och du kommer att ingå i klinikledningen och få möjlighet att vara med och utveckla verksamheten.

Arbetet innebär många kontakter med andra verksamheter och du kommer att känna att du har möjlighet att göra skillnad för patienter.

 

Om arbetsplatsen

Operationskliniken i Västmanland har ansvar för den operativa verksamheten i hela länet. Planerad dagkirurgi genomförs på 4-5 operationssalar per dag, måndag till torsdag vid sjukhuset i Köping medan mer omfattande planerad kirurgi, robotkirurgi samt all akut kirurgi sker i Västerås på 18 operationssalar.

Som enhetschef ansvarar du för personal inom operationsverksamhet, uppvakning och sterilcentral. I Köping finns anestesisjuksköterskor i beredskap, med inställelsetid 30 minuter, för att hantera akuta medicinska situationer dygnet runt.

Som enhetschef kommer du att vara direkt underställd verksamhetschef.

 

Kvalifikationer

Du som söker ska vara legitimerad sjuksköterska och gärna specialistsjuksköterska inom anestesi- eller operationssjukvård eller annan utbildning som av arbetsgivaren bedöms relevant. Du har dokumenterad ledarerfarenhet. Vi ser det som meriterande med erfarenhet från operationssjukvård.

Du är en person som på ett lugnt och tydligt sätt kan hantera situationer som snabbt kan uppkomma och fatta rätt beslut. Personal ska känna trygghet under ditt ledarskap där du skapar engagemang och delaktighet.

Du tar hänsyn till verksamhetens bästa i ditt agerande och i dina beslut.

 

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning i din grundprofession med förordnande som enhetschef under 5 år. Tjänsten är heltid med administration på fredagar. Det finns även möjlighet till deltidsarbete. Tillträde efter överenskommelse.

 

Välkommen med din ansökan senast 20 augusti 2018.

 

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju. Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov. Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Kontaktpersoner

Håkan Scheer
Verksamhetschef
021-17 57 01
hakan.scheer@regionvastmanland.se

Eva Strömberg Jönsson
Enhetschef
021-17 36 53
eva.stromberg-jonsson@regionvastmanland.se

Catharina Nygren Lindberg
Vårdförbundet
0221-261 09
catharina.lindberg@ltv.se

Ann-Sofie Westerling
Kommunal
0221-261 50

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor