Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Enhetschef till Infektionskliniken

Refnr: 20180530

 

Vill du bli en del av Sveriges bästa infektionsklinik? Vi söker nu en enhetschef som delar vårt motto "patienten i fokus" och vill vara med och leda avdelningens utveckling framåt.  

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Arbetsuppgifter

I din roll som enhetschef kommer du att leda arbetet på avdelningen, du har verksamhets-, ekonomi- och personalansvar för ca 40 medarbetare och 24 vårdplatser.

Tillsammans med medarbetarna arbetar du för att behålla och utveckla kvaliteten i vården och skapa förutsättningar för en god arbetsmiljö.

Som enhetschef samverkar du med verksamhetschef och övriga enhetschefer i strategiska frågor och utvecklingsarbete, samt ingår i klinikens ledningsgrupp.


Om arbetsplatsen

Infektionskliniken har ett länsövergripande ansvar för den specialiserade infektionssjukvården i Västmanland. Vi har vårdavdelning för akuta infektionssjukdomar och mottagning för planerad infektionssjukvård.

Infektionskliniken är en väl fungerande klinik som idag består av ca 80 engagerade medarbetare i olika professioner.

Vi arbetar efter mottot ”Med patienten i fokus”. Vår arbetsplats kännetecknas av ett gott klimat och en bra sammanhållning!


Kvalifikationer

Vi söker dig som är en trygg och engagerad ledare med god självinsikt.

Du strävar efter att nå resultat och har förmågan att motivera, samordna och skapa delaktighet i gruppen för att nå gemensamma mål.

Du har en god samarbetsförmåga och kommunicerar till gruppen på ett tydligt sätt.

Vi ser det som meriterande med tidigare ledarerfarenhet och erfarenhet av akutsjukvård. Vi ser det även som meriterande är om du är legitimerad sjuksköterska, gärna med en specialistutbildning. Har du också erfarenhet av att leda och driva förändringsarbete är det en merit.

Vi ser gärna att du har kunskaper i Cosmic och Heroma. Goda kunskaper i svenska språket såväl muntligt som skriftligt är ett krav samt grundläggande datakunskaper.


Anställningsvillkor

Tillträde efter överenskommelse. Tillsvidareanställning, heltid, med tidsbegränsat chefsförordnande.  

 

Välkommen med din ansökan senast 19 augusti 2018

 

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju. Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov. Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Kontaktpersoner

Cherin Kamil
Verksamhetschef
070-738 18 34

Jeanette Ahlin
Bitr. enhetschef
072-153 06 70

Maria Sundell
Vårdförbundet
021-17 33 31

Dzemila Murguz
Kommunal
dzemila.murguz@ltv.se

Catharina Olofsson
Vision
021-17 41 62

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor