Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Enhetschef till Hjälpmedelscentrum

Refnr: 20180554

Är du en stolt, utvecklingsorienterad och närvarande chef? Nu söker vi en ny chef till våra tekniker och inköpare på Hjälpmedelscentrum. Här samarbetar länets specialister med målet att personer med funktionsnedsättning ska ha en god tillgång till hjälpmedel.


Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Arbetsuppgifter

Vi ser chefskapet som en egen profession som bygger sitt ledarskap på relationer, kommunikation och tillit. Vi söker chefer som är stolta, modiga, närvarande och utvecklingsorienterade.

Som enhetschef inom teknik och inköp har du ansvar för 22 medarbetare som arbetar med avhjälpande underhåll och tekniska anpassningar av hjälpmedel/medicintekniska produkter samt med inköp och fakturahantering.

Du ansvarar för verksamhet, personal, ekonomi och arbetsmiljö. Du ingår i ledningsgrupp och i samråd med fackliga organisationer. Till din hjälp kommer du att ha en sektionsledare till den största gruppen som är teknikerna.


Om arbetsplatsen

Hjälpmedelscentrum är en länstäckande verksamhet som arbetar med inköp, information och konsultation, lagerhållning och service av hjälpmedel/medicintekniska produkter för personer med rörelsehinder, kognitiva funktionsnedsättningar och kommunikationssvårigheter och för personer med behov av medicinska behandlingshjälpmedel. Hjälpmedelscentrum ansvarar även för samordning av inkontinenshjälpmedel.

Här arbetar länets specialister på hjälpmedel/medicintekniska produkter ur både medicinskt och tekniskt perspektiv, vilket innebär att vi är många olika yrkesgrupper som arbetar tillsammans i en fin miljö. Vi är ca 80 anställda. Vårt mål är att personer med funktionsnedsättning ska ha en god tillgång till hjälpmedel/medicintekniska produkter. Hjälpmedelscentrum är en spännande och utvecklingsintensiv verksamhet som är intäktsfinansierad och styrs politiskt av en gemensam nämnd med representanter från Regionen och länets 10 kommuner. 


Kvalifikationer

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom medicinteknik alternativt teknisk utbildning inom produktion eller annan form av utbildning eller erfarenhet som vi som arbetsgivare bedömer relevant. Du är en trygg ledare och har arbetat som chef i ett antal år och har även genomfört chefsutbildning. Vi ser att du har goda kunskaper inom arbetsmiljö, ekonomi/budget och gärna även inom processutveckling och Lean. Det är en fördel om du har erfarenhet av att arbeta med medicinteknisk utrustning och att du har erfarenhet av serviceverksamhet och/eller produktion. Verksamheten kräver att du har goda kunskaper inom IT och kunskaper i svenska i tal och skrift. Eftersom tekniska dokument ofta är på engelska behöver du även ha goda kunskaper i engelska.

 Du arbetar bra med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du leder, motiverar och förser andra med befogenheter som krävs för att effektivt nå gemensamma mål. Som person är du trygg och stabil och du har ett öga för hur man kan effektivisera och optimera en verksamhet. Du ser möjligheter i förändringar och är resultatinriktad och strukturerad i ditt arbetssätt.

 

Anställningsvillkor

 

Tillsvidareanställning, heltd, Tillträde enligt överenskommelse.

 

Välkommen med din ansökan senast 12 augusti 2018

 

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju. Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov. Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Kontaktpersoner

AnneChristine Ahl
Förvaltningsdirektör
021-174571

Dennis Johansson
Vision
021-17 48 44

Thomas Gothilander
Kommunal
021-17 30 48

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor