Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Dietist till Västmanlands sjukhus Köping

Refnr: 20180473

 

Är du legitimerad dietist med erfarenhet av arbete inom slutenvård och öppenvård? Är du kreativ och drivande vad gäller utveckling av ditt arbete? Då är det kanske dig vi söker.

Vi förstärker nu medicinkliniken med ytterligare en dietist.


Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

Ansök senast 31 augusti 2018.

 

Arbetsuppgifter

Dietisten vid rehabenheten kommer att serva medicinklinikens avdelningar och öppenvårdsmottagningar både i Köping och Fagersta. Som dietist kommer du att arbeta med allt från att utreda, bedöma och behandla kost och nutrionsproblem till att förskriva kosttillägg och sondnäring. Arbetsuppgifterna är varierade och innebär arbete inom både slutenvård och öppenvård. 


Om arbetsplatsen

Medicinkliniken vid Köpings sjukhus har 84 internmedicinska vårdplatser fördelat på tre vårdavdelningar med olika medicinska inriktningar som kardiologi, blod-, mag-, tarm- samt akut strokeenhet med rehabilitering. Vi har också medicinsk akutmottagning, hjärtintensivavdelning och dialysmottagning. Medicinmottagningen har förutom läkarmottagning flera specialiserade sjuksköterskemottagningar.

Rehabverksamheten i Fagersta kommer att byggas upp och kommer att innehålla arbetsterapeut, fysioterapeut, kurator, logoped och dietist, sjuksköterska och undersköterska. Samarbete mellan Köping och Fagerstas rehabenheter kommer att ske.

På Rehabenheten arbetar vi ofta i team vilket är viktigt för oss för att vi ska kunna ge en god och professionell omvårdnad där patienten är i centrum. Vi är en multiprofessionell arbetsgrupp med ett gott arbetsklimat och god arbetsmiljö som välkomnar dig till vår arbetsgrupp.

 

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad dietist, gärna med erfarenhet av arbete inom slutenvården.

Du är en person som kan ta egna beslut och arbeta självständigt likväl som i team. Då arbetet och förutsättningarna ständigt förändras måste du kunna anpassa dig till nya omständigheter och snabbt ändra synsätt. Du är lugn och kontrollerad i stressituationer och kan fokusera på rätt saker. Din förmåga att arbeta tillsammans med andra människor är bra och du lyssnar och kommunicerar på ett konstruktivt sätt. Du är intresserad och drivande vad gäller utveckling av arbetet. Dina idéer och ditt tänk kan omsättas i praktiken och leder till resultat.

Erfarenhet av att arbeta i journalsystemet Cosmic är meriterande.

Det är ett krav att du har B-körkort.

 

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid. Tillträde efter överenskommelse.

 

Välkommen med din ansökan senast 31 augusti 2018

 

Kontaktpersoner

Beate Kärrdahl Bedics
Enhetschef
0221-262 12

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor