Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Dietist till Primärvården

Refnr: 20180367

Vi söker dig som är legitimerad dietist som vill stärka vårt dietistteam i Primärvården. Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

Arbetsuppgifter

Som dietist arbetar du för vårdcentraler i Västmanlands län. Arbetet består framförallt av att träffa patienter i gruppmöten och i specifika fall individuellt utifrån gemensamt utarbetade prioriteringar. Du leder och medverkar i utvecklingsarbete, verksamhetsutveckling och planering. Din grundplacering är i Västerås och du hör till Primärvårdens dietister.

Dietistverksamheten består av sex dietister. Ni har en gemensam mottagning för patientmöten och administration. Den största delen av er arbetstid är ni på den gemensamma mottagningen, men någon/några dag/dagar i veckan servar ni även länets mottagningar. Restid ingår i arbetstid när ni åker ut till mottagningar utanför huvudorten. Varannan vecka har ni gemensam heldag för planering. Arbetet utförs dagtid måndag till fredag.

Om arbetsplatsen

Primärvårdens dietister hör till resultatområde Primärvård som finns inom förvaltningen för primärvård, psykiatri och habiliteringsverksamhet. Resultatområde administration finns på ingång 21 på sjukhusområdet i Västerås. Primärvård i Västmanland erbjuder primärvård med hög tillgänglighet och kvalitet. Vi anser att alla ska få vård av samma goda kvalitet och vi satsar på utveckling och arbetar med gemensamma mål för att förbättra för våra patienter och samverkar vi inom resultatområdet för att öka möjligheterna till utbyte och utveckling enheterna emellan.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad dietist, gärna med erfarenhet av primärvård. Det är också meriterande om du har erfarenhet av grupputbildning och av journalsystemet Cosmic. Du behärskar det svenska språket i såväl tal som skrift och ytterligare språkkunskaper ser vi som en tillgång.

Som person har du lätt för att anpassa dig till nya omständigheter och är duktig på att planera och prioritera i ditt arbete. Du samarbetar väl med andra, samtidigt som du inte har något problem med att driva egna processer. Vi värdesätter högt att du är intresserad av samt medverkar i utvecklingsarbete och uppmuntrar till forskning. B- körkort är ett krav eftersom du kommer resa i tjänsten.


Detta kan du förvänta dig av oss:

  • Stimulerande och meningsfulla arbetsuppgifter.
  • En god arbetsmiljö och möjlighet till delaktighet och inflytande.
  • En trygg anställning med möjlighet till kompetensutveckling.
  • Att få hjälp och stöd i din yrkesroll av chefer och mentorer.
  • Personalförmåner: https://regionvastmanland.se/jobba-med-oss/dina-formaner/

 

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid. 


Välkommen med din ansökan senast 31 augusti 2018.


Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt!

Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju.

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Kontaktpersoner

Eva Thors Adolfsson
Verksamhetschef
021-17 45 49

Nathalie Johansson
Facklig repr. Naturvetarna
021-17 42 76

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor