Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

BVC-sjuksköterska till Hemdal vårdcentral

Refnr: 20180564

I dessa sommartider söker vi dig som vill starta hösten med ett nytt arbete som BVC-sjuksköterska hos oss. Vi utökar och vill gärna ha en kollega som ömmar för våra barn och stöttar deras föräldrar. Sök, vi väntar med spänning!

 

Arbetsuppgifter

Arbetet som BVC-sjuksköterska består av förebyggande hälsokontroller, utvecklingsbedömningar, vaccinationer enligt barnhälsovårdens basprogram och hembesök enligt BVC-program samt att vi arbetar utifrån nationella riktlinjer. BVC-sjuksköterskan har nära samarbete med våra barnmorskor samt med familjecentrum. I arbetet ingår att leda föräldragrupper samt arbeta med familjer som behöver extra stöd. Du kommer att arbeta såväl självständigt som i team med övriga personalkategorier på vårdcentralen. Utvecklingsarbete ingår som en viktig del i det dagliga arbetet och alla medarbetare förväntas delta aktivt.

 

Om arbetsplatsen

Hemdal vårdcentral hör till resultatområde Primärvård som finns inom förvaltningen för primärvård, psykiatri och habiliteringsverksamhet. Region Västmanlands egna vårdcentraler och verksamheter finns på flera orter i länet. Vi erbjuder primärvård med hög tillgänglighet och kvalitet. Vi satsar på utveckling av digitala verktyg för att öka tillgängligheten för våra medborgare och för att effektivisera arbetet på våra arbetsplatser. Vi anser att alla ska få vård av samma goda kvalitet och vi arbetar med gemensamma mål för att förbättra för våra patienter.

Hemdal vårdcentral är en väl inarbetad och relativt stor vårdcentral i Västerås, lokaliserad vid ingång 19 på sjukhusområdet. I direkt anslutning till vårdcentralen finns personalparkering. På enheten finns ca 40 medarbetare och vi ansvarar för drygt 11 500 listade patienter. Vår enhet omfattar läkar- och distriktssköterskemottagning, mödra- och barnhälsovård samt rehabenhet med sjukgymnast, arbetsterapeut, kurator/psykoterapeut och dietist.

Hemdal vårdcentral erbjuder dig

  • Stimulerande och meningsfulla arbetsuppgifter.
  • En arbetsplats där du får vara en del av vårdcentralens utveckling.
  • Hjälp och stöd i din yrkesroll av chefer och kollegor.
  • En trygg anställning med möjlighet till kompetensutveckling.
  • Fördelaktiga personalförmåner, läs mer här.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning till distriktssköterska eller specialistutbildning inom hälso- och sjukvård för barn. Har du utbildning inom MI är det meriterande för tjänsten. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete på BVC och som föräldragruppsledare. Meriterande är även om du har fullgjort den interna BVC-utbildningen. Du behärskar svenska språket i såväl tal som skrift och ytterligare språkkunskaper ser vi som en tillgång. Du har grundläggande datakunskaper och gärna erfarenhet av journalsystemet Cosmic då vi arbetar i det systemet.

Du som söker är en trygg person med integritet och du arbetar strukturerat och är självgående. Du arbetar bra tillsammans med andra människor, är flexibel och ger såväl barn som föräldrar samt kollegor ett respektfullt och tillmötesgående bemötande. För dig är det självklart att vara lojal med en positiv attityd till arbete och verksamhet.

 

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid, arbetstid dagtid måndag - fredag. Tillträde efter överenskommelse.

 

Välkommen med din ansökan senast 31 juli 2018!

 

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju. Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov. Utdrag från polisens belastningsregister kommer att begäras vid en eventuell anställning Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se, för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Kontaktpersoner

Eva Lundqvist
Verksamhetschef
021-17 47 62

Harriet Lindqvist
Vårdförbundet
021-10 41 62

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor