Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Biomedicinsk analytiker till Jourlaboratoriet/Laboratoriemedicin

Refnr: 20180627

Laboratoriemedicin Västmanland söker nu medarbetare som brinner för det biomedicinska yrket. Vill du arbeta i en stimulerande och utvecklingsorienterad verksamhet med god stämning och hög teamkänsla är det kanske dig vi söker.

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Arbetsuppgifter

Inom Laboratoriemedicin Västmanland kan du arbeta inom många spännande områden. Jourlaboratoriet omfattar arbete med kliniskt kemiska och hematologiska analyser, blodgruppsserologi med blodutlämning, akuta molekylärbiologiska analyser samt hantering av blododlingar. Här erbjuds våra kunder dygnet runt hantering.

Du som är biomedicinsk analytiker med generalistkompetens (eller innehar annan utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant) får hos oss möjligheten att använda dina kunskaper inom de olika disciplinerna. Utöver detta så finns förutsättningar att söka andra specialistuppdrag vid sidan av rutinverksamheten för dig som har extra höga ambitioner.

Just nu är det inom jourverksamheten i Västerås som vi söker nya medarbetare.


Om arbetsplatsen

Laboratoriemedicin Västmanland omfattar verksamhet inom specialistområdena klinisk kemi, klinisk mikrobiologi, klinisk patologi och transfusionsmedicin och bedrivs vid de fyra sjukhusen i Västmanland. Vi arbetar för god och rätt vård i rätt tid, säker vård genom högsta medicinska kvalitet och säkerhet samt effektiv resursanvändning genom att använda rätt kompetens på rätt plats och bedriva en verksamhet med en ekonomi i balans. Hela organisationen samverkar utifrån dess olika funktioner för att kunna skapa de bästa förutsättningarna för att våra medarbetare ska kunna genomföra sitt arbete så att vi tillsammans kan leverera enligt de åtagande och förväntningar som ingår i vårt uppdrag.


Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker. Meriterande är yrkeserfarenhet men vi ser också positivt på dig som är nyexaminerad. Vi förutsätter att du har grundläggande datakunskaper samt goda kunskaper i svenska språket där du utan problem kan uttrycka dig i tal och skrift samt ta till dig olika typer av information.

Som person är du trygg i dig själv och visar på gott omdöme i arbetet. Du har en yrkesstolthet och tycker ditt arbete är roligt. I arbetet förekommer det att du byter placering för arbetsuppgifterna, ibland med kortare varsel, varför vi ser att du är flexibel och har en förmåga att ställa om. Du är noggrann och vill leverera en god kvalitét i ditt arbete. Du är strukturerad och har en förmåga att prioritera och planera´ditt arbete effektivt. Du trivs också bra i samarbetet med andra människor och kan kommunicera på ett lyhört och smidigt sätt. Du är tillmötesgående i ditt bemötande och har ett intresse och en vilja att hjälpa andra.


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning, heltid.
Placeringsort: Västerås.
Arbetstiderna är varierande med arbete under jourtid.
Tillträde enligt överenskommelse.

 

Välkommen med din ansökan senast 26 augusti 2018

 

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju. Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov. Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Kontaktpersoner

Åsa Jenssen
Enhetschef
asa.jenssen@regionvastmanland.se

Charlotta Törnberg
Vårdförbundet
021-17 35 50

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor