Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

AT-chef/övergripande AT-studierektor till AT-enheten

Refnr: 20180535

Är du läkare med specialistkompetens som brinner för utbildningsfrågor för läkare och ledarskap? Vill du ha ett uppdrag där du får ansvara för och påverka Region Västmanlands AT-organisation samtidigt som du kan fortsätta arbeta kliniskt? Vi söker nu en ny AT-chef/övergripande AT-studierektor. Det kanske är dig vi söker!


Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Arbetsuppgifter

Välkommen till ett varierande och brett uppdrag som AT-chef/övergripande AT-studierektor, där du har möjlighet att påverka utvecklingen av AT-verksamheten i regionen.

Om du själv vill finns det möjlighet att inkludera eller exkludera studierektorskap för läkarstudenterna från Uppsala universitet som idag även ingår i uppdraget. Tjänsten som AT-chef innefattar både ett chefsuppdrag och ett samordnande av AT-studierektorsnätverket, vilket innebär ett ansvar för att hålla samman den övergripande planeringen av AT-blocken. AT-chefen har personalansvar och ekonomiskt ansvar kopplat till både AT-läkarna och KULT-läkarna. I rollen kommer du att medverka vid rekrytering av nya AT-läkare och KULT-läkare. Du har ett nära samarbete med AT-samordnaren och regionövergripande ST-studierektor.

Uppdraget är idag på deltid 70% men möjlighet finns att diskutera tjänstgöringsgrad och delning av funktionerna i tjänsten med klinisk tjänstgöring eller forskning om du så önskar.


Om arbetsplatsen

Enheten för kunskapsstyrning och utbildning (EKU) är en regionövergripande enhet inom Centrum för hälso- och sjukvårdsutveckling som bland annat har i uppdrag att ansvara för de strategiska utbildningsfrågorna inom den högre utbildningen. Vi är en arbetsplats med tio dynamiska kollegor som stödjer varandra.

Region Västmanland har kontinuerligt cirka 80 AT-läkare anställda. Lokalmässigt finns ett AT-centrum beläget på Västerås sjukhus där du har din arbetsplats tillsammans med AT-samordnare.

Kvalifikationer

Vi söker en legitimerad läkare med specialistkompetens och grundläggande handledarutbildning, som ser betydelsen av AT organisationens utveckling och har intresse för verksamheten.


Ditt ledarskap kännetecknas av en personlig mognad, trygghet och stabilitet. Du kan leda, motivera och förse andra med befogenheter som krävs för att nå gemensamma mål. Du bidrar aktivt till en bra stämning och en god arbetsmiljö och värdesätter gott samarbete och samverkan. Du tar initiativ i ditt arbete, är strukturerad och självständig. Du är flexibel och ser möjligheter i förändringar.


Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning i din grundprofession med ett chefsförordnande. Uppdraget är idag på deltid 70%, tjänstgöringsgrad går att diskutera. Tillträde efter överenskommelse.  


Välkommen med din ansökan senast 17 oktober 2018! 

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju. Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov. Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Kontaktpersoner

Jonas Lostelius
Utvecklare/ Tf enhetschef
021-17 52 50
jonas.lostelius@regionvastmanland.se

Per-Otto Olsson
Överläkare
021-17 66 92

Mats Stenberg
Läkarföreningen
021-17 51 40

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor