Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

AT-chef/övergripande AT-studierektor till AT-enheten

Refnr: 20180535

Är du läkare med specialistkompetens som brinner för utbildningsfrågor för läkare och ledarskap? Vill du ha ett uppdrag där du får ansvara för och påverka Region Västmanlands AT-organisation samtidigt som du kan fortsätta arbeta kliniskt på deltid? Vi söker nu en ny AT-chef/övergripande AT-studierektor. Det kanske är dig vi söker! 


Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Arbetsuppgifter

Välkommen till ett varierande och brett uppdrag som AT-chef/övergripande AT-studierektor samt studierektor för läkarstudenterna från Uppsala universitet. Tjänsten som AT-chef rymmer både ett chefsuppdrag och ett samordnande av AT-studierektorsnätverket liksom ansvar för läkarstudenterna från Uppsala universitet. AT-chefen knyts till ett AT-studierektorsnätverk med ansvar för att hålla samman den övergripande planeringen av AT-blocken. AT-chefen har personalansvar, arbetsmiljöansvar och ekonomiskt ansvar kopplat till både AT-läkarna och KULT-läkarna. I rollen ingår även att medverka vid rekrytering av nya AT-läkare och KULT-läkare. I rollen ingår även samarbete med regionövergripande ST-studierektor.

Uppdraget är idag på deltid 70% men möjlighet finns att diskutera tjänstgöringsgrad och delning av funktionerna i tjänsten.


Om arbetsplatsen

Enheten för kunskapsstyrning och utbildning (EKU) är en regionövergripande enhet inom Centrum för hälso- och sjukvårdsutveckling som bland annat har i uppdrag att ansvara för de strategiska utbildningsfrågorna inom den högre utbildningen. Vi är en arbetsplats med tio dynamiska kollegor som stödjer varandra.

Region Västmanland har kontinuerligt cirka 80 AT-läkare anställda. Lokalmässigt finns ett AT-centrum beläget på Västerås sjukhus där du har din arbetsplats tillsammans med AT-samordnare och en administrativ assistent på 50%.


Kvalifikationer

Vi söker en legitimerad läkare med specialistkompetens och grundläggande handledarutbildning. Har du därtill ledarskapsutbildning, forskarutbildning och är disputerad ser vi det som meriterande. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta som ST-studierektor alternativt arbetat med AT, KULT och läkarstudenter. Meriterande är erfarenhet av att arbeta som chef/ledare samt erfarenhet av att arbeta inom Region Västmanland. Vi ser att du har bred kunskap om aktuella läkarprogram. Vi ser positivt på kunskap gällande arbetsmiljö, samverkan och regionens organisation.

Ditt ledarskap kännetecknas av en personlig mognad, trygghet och stabilitet. Du kan leda, motivera och förse andra med befogenheter som krävs för att nå gemensamma mål. Du bidrar aktivt till en bra stämning och en god arbetsmiljö och värdesätter gott samarbete och samverkan. Du tar initiativ i ditt arbete, är strukturerad och självständig. Du är flexibel och ser möjligheter i förändringar.


Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning i din grundprofession med ett 5 årigt chefsförordnande. Uppdraget är idag på deltid 70%, tjänstgöringsgrad går att diskutera. Tillträde efter överenskommelse.  


Välkommen med din ansökan senast 19 augusti 2018.

 

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju. Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov. Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Kontaktpersoner

Anna Letterstål
Verksamhetschef
021-17 63 60
anna.letterstal@regionvastmanland.se

Mats Stenberg
Läkarföreningen
021-17 51 40

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor