Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Arbetsterapeuter Fagersta sjukhus

Refnr: 20180401

 

Fagersta sjukhus har från 1 februari 2018 övergått i Region Västmanlands regi. I och med det söker vi medarbetare som vill vara med i den spännande nystarten.

 

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

Ansök senast 31 augusti 2018.

 

Arbetsuppgifter

Som arbetsterapeut kommer du att arbeta mot vårdavdelning med allmän rehab samt mot diverse mottagningar bland annat dagrehab, AH och poliklinisk ortopedisk verksamhet. Eftersom vi arbetar mot flera olika verksamheter kan variationer i arbetsuppgifterna förekomma. 

Eftersom vi är mitt i en nystart finns det möjligheter för dig att vara med och utveckla och forma ditt arbete.

Vi söker nu arbetsterapeuter med bred erfarenhet.

 

Om arbetsplatsen

Fagersta sjukhus finns organisatoriskt under Köpings sjukhus där också verksamhetschefen finns. I Fagersta kommer det finnas en biträdande verksamhetschef. Hos oss på Fagersta sjukhus finns det tre olika enheter.

  • Rehabenheten. Här arbetar tre arbetsterapeuter, fyra fysioterapeuter/sjukgymnaster, en rehabassistent, en kurator, 0,5 dietistjänst och 0,5 logopedtjänst.
  • Vårdavdelningen har 16 vårdplatser och arbetar med medicinskt stabila patienter som kommer från akutvården, samt med rehabilitering, äldre och palliativ vård.
    Här arbetar cirka 30 medarbetare som består av undersköterskor och sjuksköterskor. I den här verksamheten ingår också teamet som arbetar med avancerad hemsjukvård.
  • Medicinmottagningen arbetar med återbesök, kontroller, provtagning och dagtidsverksamhet. Vi har också hand om receptionen.
    Här arbetar cirka 10 medarbetare som består av undersköterskor, sjuksköterskor och specialistsjuksköterskor.

 

Kvalifikationer

Arbetsterapeutexamen. Det är meriterande om du har erfarenhet och kunskaper om vårdplaneringsprocessen och från arbete på vårdavdelning. Du är en person som kan ta egna beslut och arbeta självständigt likväl som i team. Du tycker att det är stimulerande att utveckla den arbetsterapeutiska yrkesrollen inom allmänmedicin.

Då arbetet och förutsättningarna ständigt förändras måste du kunna anpassa dig till nya omständigheter och snabbt ändra synsätt. Du är lugn och kontrollerad i stressituationer och kan fokusera på rätt saker. Din förmåga att arbeta tillsammans med andra människor är bra och du lyssnar och kommunicerar på ett konstruktivt sätt. Du är intresserad och drivande vad gäller utveckling av arbetet. Dina idéer och ditt tänk kan omsättas i praktiken och leder till resultat.

Erfarenhet av att arbeta i journalsystemet Cosmic är meriterande.

Det är ett krav att du har B-körkort.

 

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid.

 

Välkommen med din ansökan senast 31 augusti 2018.

 

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju. Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Kontaktpersoner

Beate Kärrdahl Bedics
Enhetschef
0221-262 12

Isabell Sund
FSA
0221-26235

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor