Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Arbetsterapeut till Reumatologkliniken i Västerås

Refnr: 20180515

Vill du arbeta som arbetsterapeut med tidig och individuellt anpassad rehabilitering med
fokus på goda levnadsvanor inom ett spännande område? Då är det kanske dig vi söker.


Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

Är vi rätt för dig?

Reumatologkliniken är en liten specialistklinik med 35 medarbetare inom olika yrkeskategorier
som tillsammans arbetar för en bra helhetslösning för patienten. Vi har ett länsövergripande ansvar för patienter med autoimmuna led- och systemsjukdomar. Reumatologi är ett spännande område som har utvecklats mycket de senaste åren och idag kan vi erbjuda moderna behandlingar och nya läkemedel som ger bättre hälsa och livskvalitet för våra patienter.

Om arbetsplatsen

Klinikens rehabiliteringsenhet arbetar med tidig, individuellt anpassad rehabilitering med fokus på att skapa goda förutsättningar för patienten att hantera sin sjukdom och få en bra balans i vardagen vilket är en viktig del av modern reumatologi idag.

Som arbetsterapeut kommer Du att arbeta med varierande uppgifter mestadels inom vår öppenvårdsmottagning på rehabiliteringsenheten. Undersökning, bedömning och behandling av handfunktion är en vanligt förekommande uppgift. Ortosbehandling, hjälpmedelsförskrivning, patientundervisning kring bland annat ergonomi och sömn, bostadsanpassningsintyg är exempel på andra arbetsuppgifter som ingår. Handledning av studenter kan också bli aktuellt.

Verksamhetsutveckling är viktigt för oss på kliniken vilket ger Dig möjlighet att utvecklas i din roll samtidigt som Du blir delaktig i verksamhetens utveckling genom att bland annat arbeta i våra specifika utvecklingsteam.

Är du rätt för oss?

Vi söker Dig som är legitimerad arbetsterapeut, vidareutbildning inom reumatologi är meriterande. Det är också meriterande med erfarenhet från handrehabilitering, ortosbehandling samt erfarenhet av arbete i team med andra yrkesgrupper.

Vi söker Dig med god samarbetsförmåga, kvalitetsmedvetenhet samt viljan och förmågan att vara flexibel. Du är trygg, stabil och har självinsikt och du trivs i miljöer där det pågår ett kontinuerligt förbättringsarbete. 


Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning. Dagtid/heltid, tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 16 augusti 2018 !

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju. Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Kontaktpersoner

Maria Nygård
Enhetschef
021-175601

Kristina Stoef
Facklig kontaktperson Arbetsterapeuterna
021-175655

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor