Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Arbetsterapeut till BUP

Refnr: 20180517

Vill du ha ett flexibelt och varierande arbete där du arbetar för att underlätta vardagen och skapa förutsättningar för delaktighet i aktiviteter för barn och ungdomar med olika psykiatriska och neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Vi utökar nu vårat team med ytterligare en arbetsterapeut. Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 


Arbetsuppgifter

Som arbetsterapeut på Barn- och ungdomspsykiatrin i Västmanland arbetar du länsövergripande mot våra öppenvårdsmottagningar i Västerås, Köping, Sala och Fagersta, vi finns även som en resurs för akutmottagningen, slutenvårdsavdelningen och Ätstörningsenheten.

I ditt arbete träffar du barn och ungdomar med olika psykiatriska och neuropsykiatriska funktionsnedsättningar och deras anhöriga. Vi arbetar med vardagsfungerande och fokus ligger på att barnet/ungdomen utifrån sina förutsättningar ska bli så självständigt som möjligt i de aktiviteter de behöver och vill göra.

Arbetet innebär mottagningsbesök och du planerar självständigt din dag. I det dagliga arbetet ingår bland annat att utföra bedömningar, utprovning och förskrivning av hjälpmedel.

Då vi tar emot studenter i vår verksamhet kommer även handledning av arbetsterapeutstudenter ingå i dina arbetsuppgifter.

Vi erbjuder dig:

  • Ett omväxlande arbete och trevliga arbetskamrater som du kan utbyta erfarenheter med.
  • Flextid. 
  • Goda möjligheter till kompetensutveckling och fortbildning utifrån verksamhetens och den enskildes behov.
  • Friskvårdsbidrag.
  • Gratis träning på Hälsolyftets gym.
  • Här kan du läsa mer om våra förmåner: https://regionvastmanland.se/jobba-med-oss/dina-formaner/ 

 

Om arbetsplatsen

Barn- och ungdomspsykiatri Västmanland finns inom förvaltningen för primärvård, psykiatri och habiliteringsverksamhet. Det är en specialistresurs för barn och ungdomar 0 - 17 år samt deras familjer. Det finns öppenvårdsmottagningar i Västerås, Köping, Sala och Fagersta.

Länsgemensam resurs finns i Västerås med slutenvårdsplatser, ätstörningsenhet och akutmottagning. Vårt mål är att erbjuda vård anpassat efter varje barn och ungdoms specifika behov.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut, gärna med några års erfarenhet inom yrket. Har du tidigare erfarenhet av arbete med barn och ungdomar ser vi detta som meriterande.

Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift är ett krav. Har du förskrivarutbildning, utbildning i Websesam, samt erfarenhet från journalhanteringssystemet Cosmic ser vi det som ett plus.

Körkort B erfordras för denna tjänst.

I ditt arbete är det viktigt att du är trygg och har en personlig mognad, du kan skilja på det personliga och professionella. Du tar ansvar för dina uppgifter och kan planera din arbetsdag på ett effektivt sätt. Vidare är du lugn och stabil i stressituationer och du har lätt att anpassa dig till nya omständigheter. Du arbetar bra med andra människor och är tydlig i din kommunikation.

 

Anställningsvillkor

Tillsvidare heltid. Tillträde efter överenskommelse.

 

Välkommen med din ansökan senast 21 augusti 2018.

 

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju. Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov. Utdrag från polisens belastningsregister kommer att begäras vid en eventuell anställning Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se, för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Kontaktpersoner

Ola Broo
Bitr. resultatområdeschef, Barn- och ungdomspsykiatrin
021-176622

Jenny Löfwenhamn
arbetsterapeut
021-4818686

Matilda Pettersson
fackligt ombud Sveriges arbetsterapeuter
021 – 17 61 67
matilda.pettersson@regionvastmanland.se

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor