Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Arbetsterapeut till Barnkliniken

Refnr: 20180549

Som arbetsterapeut hos oss har du en viktig roll och arbetar med barn och ungdomar i en stimulerande miljö. Du erbjuds varierande och roliga arbetsuppgifter på en arbetsplats som präglas av öppenhet och god gemenskap. Är du vår nya kollega? Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Arbetsuppgifter

Som arbetsterapeut kommer du tillsammans med erfaren kollega att arbeta inom flera profilområden med att utföra funktions, aktivitets och kognitiva bedömningar samt ge behandling/åtgärder. Du deltar även i rehabplanering och utskrivningsprocess för patienten. Hjälpmedelsutprovning och förskrivning samt bostadsanpassning ingår också i ditt arbete. Du tjänstgör i öppen- och slutenvård inom Barnkliniken.

Om arbetsplatsen

Barn- och Ungdomskliniken erbjuder specialistsjukvård till de ca 52 000 barn och ungdomar 0-17,99 år som bor i Västmanlands län. Kliniken består av: avd. 64 och akutmottagning, avd. 69, Öppenvårdsmottagningar i Västerås, Sala, Fagersta, Köping och dagsjukvårdsavdelning samt barnhälsovård.

På kliniken arbetar vi i multiprofessionella team tillsammans med fysioterapeut, arbetsterapeut, logoped, dietist, kurator, psykolog, specialpedagog och speciallärare.


Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Har du tidigare erfarenhet av arbete som arbetsterapeut är det något vi värdesätter men vi välkomnar även dig som är nyutexaminerad. Tidigare erfarenhet och kunskap om kognitiva bedömningar är meriterande. B-körkort är ett krav.

Som person är du lugn och uppmärksam i ditt bemötande. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och kan göra avvägningar och prioriteringar i ditt arbete. Du arbetar bra med andra människor och är tydlig i din kommunikation. Vidare är det viktigt att du kan arbeta självständigt och även lätt kan anpassa dig till nya omständigheter.

 
Anställningsvillkor

Tillsvidare, 75 % med möjlighet till utökad tjänsgöringsgrad. Tillträde efter överenskommelse.

 

Välkommen med din ansökan senast 19 augusti 2018.

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju. Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov. Utdrag från polisens belastningsregister kommer att begäras vid en eventuell anställning Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se, för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Kontaktpersoner

Catrine Nilsson
Enhetschef
021-17 38 44
catrine.nilsson@regionvastmanland.se

Anna Holmgren
Sveriges Arbetsterapeuter
021-17 39 78

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor