Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Arbetsledare till Röntgenklinikens kundtjänst

Refnr: 20180489

Söker du en ledande roll? Är du bra på att motivera och engagera andra? Vi söker en arbetsledare som i nära samarbete med enhetschefen och andra arbetsledare på kliniken vill bidra till verksamhetsutveckling och stödja medarbetarna i det dagliga arbetet. Det kanske är dig vi söker.


Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Arbetsuppgifter

Som arbetsledare har du ett centralt och viktigt uppdrag där du arbetar tillsammans med enhetschef och flera andra arbetsledare. Du ingår i flera olika mötesforum och bidrar framför allt i arbetet kring organisationsutveckling, verksamhets- och personalplanering samt det systematiska arbetsmiljöarbetet.

Ditt ansvar spänner över följande områden;

  • daglig bemanning
  • leda, stödja och utveckla medarbetarna
  • patientsäkerhet
  • utbildning, handledning och kompetensutveckling
  • medarbetar- och lönesamtal
  • rehabiliteringsarbete
  • kvalitets- och utvecklingsarbete


Om arbetsplatsen

Röntgenkliniken har länsövergripande verksamhet och utför akut samt planerad röntgenverksamhet. Kliniken hanterar sedvanliga röntgenundersökningar inom uro-gastro, skelett, datortomografi, mammografi, ultraljud, intervention och MR. På kliniken arbetar 180 engagerade medarbetare som utför ett kvalitativt och professionellt arbete. Vi arbetar med det viktigaste vi vet; att bidra till att våra patienter får de allra bästa förutsättningarna och en omvårdnad som alltid utgår ifrån våra patienters behov. Vi hanterar ca 120 000 patientbesök per år vilket ställer höga krav på våra processer. Vi måste ständigt arbeta med att optimera vårt patientflöde för snabbare och säkrare hantering. För att gå i takt med den snabba tekniska utvecklingen inom röntgen måste vi ständigt hålla oss á jour och omsätta de nya kunskaperna i smarta kompetensutvecklingsinsatser.

På röntgenkliniken utvecklas du ständigt i din profession. Vi erbjuder alla anställda kontinuerlig utbildning. Vi jobbar med att förbättra vår verksamhet och ser gärna att du som anställd medverkar till detta. Vi tror på samverkan och att det utvecklar såväl individ som verksamhet.

Se en film om Röntgenkliniken här.


Kvalifikationer

Du som söker har utbildning som sjuksköterska, röntgensjuksköterska, undersköterska eller annan utbildning som vi som arbetsgivare bedömer relevant. Vi ser positivt på om du har ledarerfarenhet sedan tidigare och att du har arbetat med sjukhusvård. Som person är du trygg och stabil och är en person som är ledande i gruppsammanhang genom att vara drivande och motiverande. Du är van vid att planera och strukturera ditt arbete på ett effektivt sätt


Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, 100 %. Anställning i grundproffession och förordnande som arbetsledare i tre år.

Välkommen med din ansökan senast 5 augusti 2018

 

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju. Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Kontaktpersoner

Henrik Drott
Enhetschef
021-17 51 36
henrik.drott@regionvastmanland.se

Susanne Bergström
Vision
021-17 36 90
susanne.bergstrom@regionvastmanland.se

Kristin Metzger
Kommunal
021-17 30 00
kristin.metzger@regionvastmanland.se

Inga-Lena Jonsson
Vårdförbundet
021-17 30 00
inga-lena.jonsson@regionvastmanland.se

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor