Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Arbetsledare till Operationskliniken, Uppvakningsavdelningen

Refnr: 20180546

 

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

Ansök senast 3 spetember.

 

Operationskliniken erbjuder möjlighet till utveckling och variation

 • interna och externa utbildningar och simuleringsövningar
 • utbildningsdagar riktade mot professionen
 • teamen präglas av arbetsglädje och gott samarbete, och alla yrkeskategoriers erfarenheter och kompetenser spelar en viktig roll i arbetet
 • vi utgår från ett helhetsperspektiv med patienten i fokus
 • vi sätter alltid patientens säkerhet främst

 

Om arbetsplatsen

Uppvakningsavdelningen på Västmanlands sjukhus Västerås består av 3 avdelningar med totalt 31 vårdplatser. Här vårdas de flesta patienter efter operation samt patienter före och efter vissa undersökningar och behandlingar. En del av operationerna utförs dagkirurgiskt.

 

Arbetsuppgifter

Ditt uppdrag innebär bland annat:

 • delat ledarskap mellan arbetsledarna inom enheten
 • klinisk tjänstgöring 40-60%
 • lönegrundande samtal
 • medverka vid fördelningen av pengar vid löneöversynsförhandlingarna för undersköterskor och sjuksköterskor inom enheten tillsammans med övriga arbetsledare och enhetschef
 • verka för en god fysisk och psykosocial arbetsmiljö
 • medarbetarsamtal med individuell kompetensutvecklingsplan
 • ansvara för verksamheten inom enheten tillsammans med enhetschef
 • ingå i klinikens arbetsledargrupp och enhetens ledningsgrupp

Kvalifikationer

Du är sjuksköterska. Det är meriterande med specialistsjuksköterskeexamen och då gärna inom operations-, anestesi- eller intensivvård. Du har en personlig mognad och kan agera tryggt och stabilt i olika situationer. Du ser relationer i sitt rätta perspektiv och kan skilja på det personliga och professionella.

Du är självständig och agerar efter din egen övertygelse. Din samarbetsförmåga är bra och du kan lyssna, kommunicera och lösa konflikter på ett konstruktivt sätt.

Du leder och motiverar och förser andra med de befogenheter som krävs för att effektivt nå målen. Ditt arbetssätt är strukturerat och du prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt.

Vi lägger stor vikt vid den personliga lämpligheten.

Du är intresserad av ledarskap och förstår vikten av att vara en förebild.

 

Anställningsvillkor

Tidsbegränsat förordnande under 4 år som arbetsledare med grundanställning i din grundprofession på UVA. Heltid. Tillträde efter överenskommelse.Välkommen med din ansökan senast 3 september 2018

 

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju. Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov. Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Kontaktpersoner

Eva Strömberg Jönsson
Enhetschef
021-17 36 53

Per Ljunggren
Rekryteringskonsult
021-17 44 25

Åsa Bergdahl
Fackl repr, Vårdförb
021-17 38 58

Lena Olsson
Kommunal
021-17 36 50

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor